1 Aylık Kelepir Xperia S Beyaz Turkcell Çıkışlı
-
kaanstain bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Selam müridler.
Elimde 1 aydan daha az süredir kullandığım Xperia S telefonum var.
Sahibinden.com ilanı aşağıda onaylanınca bakarsınız.
Telefon çok güzel 12 mp otofokuslu ve 3d çekim özellikli kamerası var. Ekranı Bravia ekran diyecek yok.
Tabi elime s3 geçince bunun pabucu dama atıldı ama emin olun aradaki fiyat farkına değecek bir artısı yok s3'ün.
Telefonu satıyorum Müridlere uygun fiyata vereceğim piyasadan.
Sahibinden.com ilan fiyatım 1050 tl.
Müridlerin fiyat tekliflerini bekliyorum.
-----------------------------ilana bir baktım, adana, ceyhan, bir de baktım ben bu çocuğu dersaneden tanıyorum :D
güzel telefon, sağlam satıcı ;)
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 12:52'da kaanstain tarafından düzenlendi.
-----------------------------
höyt.Sen kimsiniz? :)
Kaan diye çok tanıdığım var da soyadı Stain pek yok.
Eyvallah.
-
Perfects bunu yazdı:
-----------------------------hangi akla hizmet o telefonu hediye verir anlamıyorum :)
:) ölüsüne gideceğine hediye verir gariban sevindiririm aklı be hacı:) -
Baltalamak gibi olmasın da alacak müritleri zor durumda bırakmamak amacıyla yazıyorum.Bu telefonu alacak mürid ekrandaki sarı noktaları ve ölü pikselleri araştırıp almasını isterim telefon ısındıgında ekranda sarı noktalar beliriyor ve belli kullanımda ölü pikseller oluşuyor.
http://forum.androidturkiye.net/archive/index.php/t-12694.html
http://forum.donanimhaber.com/m_60644845/tm.htm
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 14:02'da tahrefk tarafından düzenlendi. -
tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------Baltalamak gibi olmasın da alacak müritleri zor durumda bırakmamak amacıyla yazıyorum.Bu telefonu alacak mürid ekrandaki sarı noktaları ve ölü pikselleri araştırıp almasını isterim telefon ısındıgında ekranda sarı noktalar beliriyor ve belli kullanımda ölü pikseller oluşuyor.
Estağfirulllah hocam.Evet telefonun ilk serisinde sarı nokta hataları vardı. Ancak bu telefon henüz 1 aylık dahi değil ve şuanda üretilen güncel seri.Zaten o sorunlu seri piyasadan çekildi 0ları satılmıyor. Bu telefon 1 aya yakın süredir ben de ve hiçbir kronik sorunla karşılaşılmadı.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------Baltalamak gibi olmasın da alacak müritleri zor durumda bırakmamak amacıyla yazıyorum.Bu telefonu alacak mürid ekrandaki sarı noktaları ve ölü pikselleri araştırıp almasını isterim telefon ısındıgında ekranda sarı noktalar beliriyor ve belli kullanımda ölü pikseller oluşuyor.
Estağfirulllah hocam.Evet telefonun ilk serisinde sarı nokta hataları vardı. Ancak bu telefon henüz 1 aylık dahi değil ve şuanda üretilen güncel seri.Zaten o sorunlu seri piyasadan çekildi 0ları satılmıyor. Bu telefon 1 aya yakın süredir ben de ve hiçbir kronik sorunla karşılaşılmadı.
-----------------------------Aynen hocam AA serilerinde problem var.
-
giderayak up beyler:)"
-
arkadaşım çinden orjinal s3'ü 1000TL'ye almış. 1050TL param olsa s3 alırdım. 50tl'siyle de iftar yapardım :)
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 14:51'da NoktaliVirgul tarafından düzenlendi. -
hocam para pulla uğraştırma bizi şu boynu bükük müridine hediye et garibanı mutlu et gitsin :)
o kadar minnettar kalırım ki anlatamam :)
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 15:48'da Forever_Piratebay tarafından düzenlendi. -
bende talibim ama hediye olarak :D
-
Bence cekilis yapsin(=