1 Aylık Rapidshare Hesapları 5 Ytl, Sınırlı Kampanya ;)
-
arkadaşlar rapidsharenin kampanyası dolayısıyla bende kampanya yapıyorum, tahribat dışındakilere 6 ytl ye satıyorum, burda 5 ytl ye, ilgilenenler yazsın konuya, hesabıma havale yapar yapmaz hesabınız verilir, şu anda 7 adet hesap mevcut, hesapların hepsi 1 ocak 01:00 ile 01:10 arası açıldı, kaçırmayın derim
-
mesajda attım zaten :)
-
edit
-
Paypal la 5 $ ödeyerek alabilirsiniz
-
mevcut hesaba uzatma mahiyetinde birşeyler yapabiliyormusun?
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hayır hocam
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
bu hesapların çalıntı olmadığını ya da bir yerlerden temin edilmiş hesaplar olmadığını nasıl bileceğim
-
hotboyun eski açtığı konulara bakarsan rapidshare in 1 ocak kampanyalarındna bahsettiğini görüceksin ...(herkes istediğini görür)
-
SeRDaR bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
bu hesapların çalıntı olmadığını ya da bir yerlerden temin edilmiş hesaplar olmadığını nasıl bileceğim
-----------------------------sen çalıntı olduğunu ıspatlarsan çalıntıdır
-
avukatlığını yapmana gerek yoktu her neyse açılan eskikonulr gözümden kaçmış olabilir ayrıca ben hesaplar çalıntıdır demedim çalıntı olmadığını nereden bileceğim dedim aslında bunu biraz daha açıklama almak maksadıyla dedim
-
SeRDaR bunu yazdı:
avukatlığını yapmana gerek yoktu her neyse açılan eskikonulr gözümden kaçmış olabilir ayrıca ben hesaplar çalıntıdır demedim çalıntı olmadığını nereden bileceğim dedim aslında bunu biraz daha açıklama almak maksadıyla dedim
-----------------------------Hmm baya eskiymiş Rapidshare Tavsiye 145 31 Aralik 2008 (Çarsamba) 16:29(an itibariyle aktif konular 16. konu artı anasayfadada gözüküyor)
biraz daha açıklarmısın bu hesapların kaynağı nedir demek yerine çalıntı olmadığını nasıl anlarım demek ayrı şeyler sanırım
Ki açıklamada alamamışsın konuyu açanda böyle anlamış başka bi anlam çıkmıyo zaten cümleden.