1 Aylık Rapidshare Hesapları 5 Ytl, Sınırlı Kampanya ;)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
Paypal la 5 $ ödeyerek alabilirsiniz
paypal kazanacagına hotboy kazansın : ) kaldıysa 10 ytl den birine talibim :D -
eger kaldıysa bi tane de ben almak istiyorum . . .
-
var hocam almak istersen, pm atıyorum msn adresimi
-
Bende aldım premiumu biraz önce kendisinden,paypalden 5$'a.Çalıntı filan diye şüpheniz olmasın hem kendisi çok güvenilir bir arkadaş hemde güvenlik ayarlarımı kendime göre düzenledim hiç sorun yok,bayağıda yardımcı oldu kendisi sağolsun :)Bu fiyata bu fırsat kaçmaz bence.
-
hele daha varsa çabuk bana ayır:)
-
nurky, shadowan, crazy, crazy nin arkadaşı, birer adet aldı, nikoteen 2 tane ayırdı, başka kalmadı ;) nikoteen yarın ödicekmiş, eğer vazgeçerse burdan söylerim, bir dahaki noelde görüşmek üzere ;)
-
hotboy bunu yazdı:
nurky, shadowan, crazy, crazy nin arkadaşı, birer adet aldı, nikoteen 2 tane ayırdı, başka kalmadı ;) nikoteen yarın ödicekmiş, eğer vazgeçerse burdan söylerim, bir dahaki noelde görüşmek üzere ;)
-----------------------------neyse bildirirsin bana nikoteen almazsa
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------crazy nin arkdaşı haa zuahah :)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------o kıreyzının arkadsı benm amk :W bu adam pazarlıkta yapmıo soyleym:W ıkı tane hesap ıcın dotumuzden ter aktı :W
-
hacım 5ytl ye 5 litre su satın alamazsın ne pazarlığı yapmayın abü yaa !
wazgeçmek gibi bi niyetim yok sadece ptt havalesi yapacağım için yarına sarktı.devlet mesai saatleri başlar başlamaz alıcam daha fazla ayırtmadığım için pişmanım ben asıl :)Ama yinede kaza kader olayları bir aksilik çıkarsa bildiririm..