1 Aylık Rapidshare Premium 100 Kontore Satılık :P
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------hoca 1 aylık rapid havale ile alsan daha ucuza gelir. indir biraz alalım :D
-----------------------------http://www.rapidpremiumtr.com/
dostum bu resmi site ve 18 e satıyor. ama havale masrafıda sana ait. onuda düşün. ve uğraşacaksında. ama benden alırsan direk aşağıda köşedeki bakkaldan 100 kontor alacaksın, eve gelip kontor şifresini bana yollicaksın, bende anında rapidshare hesabını açıp sana vercem, ve kullancaksın. 100 kontorün fiyatrını tam olarak bilmiyorum, bilen biri yazsın 100 avea kontor
-
16 lira 100 kontör avea 2 gün önce aldım
-
100 turkcell kontüre bende satarım :| varsa isteyen :F
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Bendeki kampanya daha güsel.
1000 Avea kontörüne 1 yıllık rapidshare account
Nası :)=
-----------------------------
250 avea kontur veririm
-
inanki önce desen süper olurdu valla tabi hem sen hem benim için ancak
yazın memlekete akıyorum pc yi götürmüyorum vallah
kolay gelsin bence kaçırmayın 150 kontör 23.5 heralde 100 de daha aşağıdır tabiki :)
yani kaçmas sitesinden 19 a denk gelir alın işte :D:D
-
HolyDemon bunu yazdı:
16 lira 100 kontör avea 2 gün önce aldım
-----------------------------al işte 2 ytl kardasınız, hemde uğraşmadan.
(bu arada ne kadar çok rs acc. satan varmış, hemen ortaya çıktılar :F
-
Yanlışım warsa düzeltin ama zaten 100 Kontör parası 1 aylık rapid üyeliğinden daha fazla değil mi :)
edit: amq bu awea da kampanyalarda bol kontörüde daha ucuzmuş lan hay turcell in amq :@ havale parası zaten bişe değil 1 ytl [ postaneden yapınca] ama buna rağmen bile daha ucuza gelıyor eğer 100 kontörün fiyatı harbiden o kadarsa :S -
nikoteen bunu yazdı:
Yanlışım warsa düzeltin ama zaten 100 Kontör parası 1 aylık rapid üyeliğinden daha fazla değil mi :)
Haklı olarak aklıma takılıyor ; Amacı rapid uyeliği almak olan biri neden daha fazla para versin ?
Hacı ayrıca rapid account alınca 8000 puan veriyo. Bu nikoteen den alacak adamda 0 puan olacak. Niye diyceksiniz adam çünkü birikmiş puanlarla açıyo :)Nikoteen kızma yawrum ben acc satmıyorum :)=
-
nikoteen bunu yazdı:
Haklı olarak aklıma takılıyor ; Amacı rapid uyeliği almak olan biri neden daha fazla para versin ?
mesela ben..sitesinden aldıımı farzet + posta çekiyle ödüyorum = 19 ytl + ptt bizim eve cok uzak ve ben üşengeç biriyim :) ama hotboy a 16 ytl ye evimizin dibindeki marketten 100 kontör alıyorus 1 sms le gönderiorus hem 3 ytl kardayız hem yorulmuyorus beklemiorus hemde hotboy kazanıo :) -
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------nikoteen bunu yazdı:
Hacı ayrıca rapid account alınca 8000 puan veriyo. Bu nikoteen den alacak adamda 0 puan olacak. Niye diyceksiniz adam çünkü birikmiş puanlarla açıyo :)Nikoteen kızma yawrum ben acc satmıyorum :)=
-----------------------------dostum acc. satan nikoteen deil benim. + olarak o 8000 puanı kim ne yapacak? söylermisin bana? üstüne 2000 puan daha lazım, bunu kazanmakta öyle kolay deil. baya bi upload yapmları lazım. bide bana karşı garezin mi var anlamadımki?? :S