1 Aylık Rapidshare Premium 100 Kontore Satılık :P
-
sıfırdan alcak adama zaten aynı puan verılıyo hacı ; http://www.rapidpremiumtr.com/
ama mesela o değil benım burda dıkkatımı ceken 100 kontörün ucuzluğu yaaa way amq :S
hotboy dan alacak arkadaş harbiden de 3 ytl falan karda oluyor :) -
evet, gerçekler ortada ;) yokmu alan a.q ???
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
nikoteen bunu yazdı:
Yanlışım warsa düzeltin ama zaten 100 Kontör parası 1 aylık rapid üyeliğinden daha fazla değil mi :)
Haklı olarak aklıma takılıyor ; Amacı rapid uyeliği almak olan biri neden daha fazla para versin ?
mesela ben..sitesinden aldıımı farzet + posta çekiyle ödüyorum = 19 ytl + ptt bizim eve cok uzak ve ben üşengeç biriyim :) ama hotboy a 16 ytl ye evimizin dibindeki marketten 100 kontör alıyorus 1 sms le gönderiorus hem 3 ytl kardayız hem yorulmuyorus beklemiorus hemde hotboy kazanıo :)
-----------------------------hacı sms masrafınada gerek yok;) pm olarak atmanız yeterli :P
-
hotboy bunu yazdı:
bide bana karşı garezin mi var anlamadımki?? :S
Sana karşı garezim falan yok kendine kuruntu yapma. Takılıyorum. Garezim olsa başka şeyler söylerim ;)
nikoteen bunu yazdı:
sıfırdan alcak adama zaten aynı puan verılıyo hacı ; http://www.rapidpremiumtr.com/
Sıfırdan alınca 8000 puan veriliyo. Paypal ın varsa gir al rapidshare.com dan görürsün kaç puan verdiğini. 2000 puan ne işine yarayacak demişsin bide. Warez ci bi adama sor bakıyım ( örn : ben ) rapidshare puan ları ne kadar işlerine yarıyomuş :)Kendinize kuruntu yapmayın. Sizlere takılıyorum , garezim yok, garezim olsa başka şeyler söylerim aldırmayın bana :)
-
GG Rules :) Kasmaya Gerek yok :D
-
dün görmeyenler vardır belki,..
-
rapidden puanla nasıl pre alıyoz ?
-
smartsecure bunu yazdı:
rapidden puanla nasıl pre alıyoz ?
-----------------------------upload ettiğin dosyalar 10 000 kez "FREE" olarak indirilmeli.
ama sizin bu kadar kasmanıza gerek yok, çünkü hotboy sizin için kastı ;)
düştüğümüz duruma bak ya. kotalı internet olmasaydı çatır çatır kullanırdım. ama ayda 4 gb kotayla hesaba yazık olcak. rapidin aylık kotası 300 gb. benimki 4 gb. 4 gb yi kullansam geriye kalan 296 ya yazık dimi?? biri alsında şu dertten kurtarsın beni yaw
-
Nası yani avea 100 kontör 16 YTL :\
Geçen ayın 16'sında aldım herif 17 dedi...kredi kartını uzattım ..kredi kartına 17,5 alıyoruz dedi.
..dışımdan peki ..içimden ananızı ***** dedim :\
@Hotboy: İhtiyacım ve fazladan 100 kontörüm olsa senden esirgemez alırdım 3'ün 5'in ve puanların hesabını yapmadan.
-
hotboy hoca sattın mı hesabı satmadıysan bi haber wer bi iyiliğimiz dokunsun :|