1 Dolara .Com/Net/Org Domain - Yumulun!
-
hocam orda tekrar üye mi olmam gerekiyo peki. daha önce üye oldum. üye olduktan sonra tekrar domain alırken paypal seçeneğini göremedim
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
hocam orda tekrar üye mi olmam gerekiyo peki. daha önce üye oldum. üye olduktan sonra tekrar domain alırken paypal seçeneğini göremedim
-----------------------------ana sayfadan sag taraftaki search kısmından almak istediğini yazıp search diyosun
yeni gelen pencerede üstteki continue tıklıyosun.
sonrada no,thanks
gelen bu ekran 3.step diye geçiyordu sanrm burda bilgilerini ve paypal seçeneğini işaretliyorsun bu kadar daha sonra paypala gidiyor zaten. (3.99$,DOLLARDOMAIN) -
Hallettim arkadaşlar. ama benim anlatmak istediğim başka bişeydi. dün aldım bi tane domain. control panelde domain manager var orda add diyip yeni domain ekleyebiliyoruz. orda paypal seçeneğini görememiştim.
-
oha ya!
sivil padişahın konuyu açtığı gün manialith beni aradı, telefonda domain seçtik 5-10 tane, al dedi, en azında bulunsun, baktım paypal boşalmış, gece alayım dedim, o gün öyle geçti, ertesi gün, domain değil, sipariş başına 1 kupon olayı başladı, şimdi de zam gelmiş :P
küfür edesim geliyo milet!
-
keşke 3.99 $ olmasaydı :(
-
beyler 1 sene sonra bu domaini iptal edebiliyoruzmu?
sonra 100 $ ödemeyelim hani
-
Konyali bunu yazdı:
Ödemezsen domain düşer hoca. Ödemek zorunda değilsin. 100 dolar ödetmezler. Netfirms büyük, güvenilir markadır. -
FireX bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
Ödemezsen domain düşer hoca. Ödemek zorunda değilsin. 100 dolar ödetmezler. Netfirms büyük, güvenilir markadır.
-----------------------------ok saol hocam..
bide bi sorum olacakti, ben domaini nasil yönlendirecem..
Domains-> Domain manager -> + isaretine bastikdan sonra, source'mi degistiriyim, yoksa DNS yazan yeremi siteyi ekleyim, cözemedim bi türlü yardim edin müridler..
-
Konyali bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
Ödemezsen domain düşer hoca. Ödemek zorunda değilsin. 100 dolar ödetmezler. Netfirms büyük, güvenilir markadır.
Domains-> Domain manager -> + isaretine bastikdan sonra, source'mi degistiriyim, yoksa DNS yazan yeremi siteyi ekleyim, cözemedim bi türlü yardim edin müridler..
DNS yazan yere kendi hostunun nameserverlarını yazacaksın hoca. Netfirms'in nsları default olarak orda olacak. Onları değiştireceksin. -
FireX bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
DNS yazan yere kendi hostunun nameserverlarını yazacaksın hoca. Netfirms'in nsları default olarak orda olacak. Onları değiştireceksin.
-----------------------------hocam biraz acemiyim bu islerde :) nameserverleri nerden bulcam, biseyler denedim kabul etmiyor :|
daha dogrusu nameserver tam olarak ne oluyor?