1 Dolara .Com/Net/Org Domain - Yumulun!
-
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar domain alıcam bikac tane simdi bu kampanyayı kullanarak alayım mı ? Problem olurmu ?
-----------------------------günaydin. kampanya bitti hoca.
-
yok hacım 4$ falan indirim yapıyor.3 dolara alıyosun domaini.Ama problem cıkarmı diye tereddüt ettim bazı arkadaslar problem oldu yönünde postlar atmıs.o yüzden sordum(:
-
Bozzkurt bunu yazdı:
yok hacım 4$ falan indirim yapıyor.3 dolara alıyosun domaini.Ama problem cıkarmı diye tereddüt ettim bazı arkadaslar problem oldu yönünde postlar atmıs.o yüzden sordum(:
-----------------------------benim aldigim 3 domaini de iptal ettiler.Parasini iade ettiler ama :)
-
peki o domainler iptal olduktan sonra bosa cıktı mı yani baska biyerden almaya kalkınca alabildin mi?
-
Bozzkurt bunu yazdı:
peki o domainler iptal olduktan sonra bosa cıktı mı yani baska biyerden almaya kalkınca alabildin mi?
-----------------------------evet alınabiliyor sanırım. yani domainler boşta görünüyor..
-
bilgi için tesekkür ederim hacım :)
-
Bozzkurt bunu yazdı:
bilgi için tesekkür ederim hacım :)
-----------------------------madem hatirlattin bir daha domain almaya calisayim :)
olmasa bile parami iade ederler zaten :)
-
cüneyd , cc ile alanlarda kartın senin olduğunu kanıtlaman gerekiyormuş.
paypalla al sorun kalmasın(mış) :)
-
Noneyim bunu yazdı:
cüneyd , cc ile alanlarda kartın senin olduğunu kanıtlaman gerekiyormuş.
paypalla al sorun kalmasın(mış) :)
-----------------------------yav benimki istisna sanirim :)
paypal ile aldim..paypalın sana ait oldugunu gösteren bilgi fln istediler ( kredi kartinin son 4 hanesi gibi )
cektim yolladim tesekkur ettiler onayladilar yani..
2 gün gelmedim nete felan..mailleri kontrol etmedim..
bi baktım silmiş yavsaklar..
hiç bişe anlamadım valla..
-
bu tip seyler para yolmak icin yapılır güvenmeyin bunlara..
1 hafta isin olur girmezsin komple silerler hesabını yada 1 sene biter sende baya isim yapmıssındır devam edebilmek icin gecen seneki indirimide eklerler bi sekilde falan filan..