1. En İyi Palavra Yarışması 2007
-
..Sallayın gitsin..
açılış benden olsun...
Microsoft vietnamlıların aslında bil gates de vietnam savaşında yakalanıp esir düşmüş bi ordu da paşa şöförüdür.Değişen zaman içinde büyük ortadoğu projesini hayata geçirip dünya petrol rezervlerin büyük kısmına sahip olmak isteyen kuzey kore Bill amcanın savaş tutsağı olarak öldürülmesini engellemiştir.Bu kuzey korelilerin köküde orta asya'ya ural-altay dil ailesine dayanır.Bildiğiniz gibi bu alide envai çeşit şeyler vardır, bunların Bedo ile akrabalıklarıda bu kavimler göçü zamanına dayanmaktadır..kavimler göçenken o sıkışıklıkta.. ...şimdiki microsoft aslında askeri ağları hedef almak için geliştirilmiş bir çok yazılım yapmıştır bunlar ucuza gelsin die antarikadaki nesli tükenen kutup ayılarına yazdırılmıştır..Bu küresel ısınmada oradan gelmektedir....şimdide bu kutup ayılarının yaşam alanlarının azalmaması için Küresel ısınma bizi öldürüyor gibisinden yalan dolan haberler piyasaları v eufak ülke ekonomilerini baskı altın almaktadır..
ohh:D
(bide hepimiz ermeniyiz)...!
-
rene nin bana 1 milyar borcu war
-
Forumdaki tüm kayıtlı kullanıcıların bana borcu war
eğer yoksa en büyük palavra
eğer doğruysa bana herkes borçlu :D -
holyone ve diğer tüm adminler hepsi bot hepsi bir adam aslında...
;]]] -
Rüzgara karşı 80 metre .....şeyebiliyorum. ( anlarsınız )
-
www.tahribat.com lamer sitesini heykledim ulen www.tahribat.com/isko2.asp
-
Burada yazılan yazıların herkese göre mi, yoksa kişisel kanaatimiz olarak mı palavra olduğu önem taşıyor.
Bunun sınırını çizmelisiniz! -
@ criminal abi anlamadım ne demek istedin :D
-
Bende PS 11 var!! Caponya bana özel yaptı, 80128 bit görüntü kalitesi var makinenin... Plazma TV zor kaldırıyo şerefsizim.
-
Formula 1 de ferrari takımında Kimi Raikkonen yok aslında sizi kandırıyorlar aslında ben sürüyorum saçımı sarıya boyatıyorum lens te taktım mı tam Kimi Raikkonen sizi kandırıyorlar :D
-
holyone aslinda hollanda da yasiyor, Turkiye de yaptigi birkac illegal is yuzunden hollandaya kacti ve Turkiyeye girisi yasaklandi.
interpol tarafindan kirmizi bultenle arandi fakat daha sonra interpol icin birkac iyi is yaptigi icin kirmizi bulten pembeye cevrildi.
su an hala hollandada yasamaktadir...
Toplam Hit: 2438 Toplam Mesaj: 18