1. En İyi Palavra Yarışması 2007

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Decameron aslında Holyone :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    :D <3 8mm

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gülme olm öle deilmi a.q

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    holyone tovbe edip sanal anlemi bıraktı namaza başladı hatta bu sene hacca bile yazıldı  
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebeluser
    rebeluser's avatar
    Erkek
    Parada pulda gözüm yok benim! Ahanda şuraya yazıyom, sayısaldan para çıksın hepsini müridlere eşit bi şekilde pay edecem!!! ... Walla len, iki gözüm önüme aksın!!

There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don"t.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bill Gates te bizim Mehmet Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdunda büyüdü. Windows'un ilk oluşumu Adanadaki bu yurtta gerçekleşti.Tabi sonra Bill'i amerikali bir aile evlatlık aldı.Asıl adı Bilal zaten.Sonra kodların bir parçası bendeydi ,aradan 4-5 yıl geçti Bilal geldi ,compi senide amerikaya götürecem ,şu kodun diğer kalanını ver windows'u hayırlısıyla bir sürelim piyasaya kazandığım ilk parayla senin vize işlerini falan halledecem dedi...etmedi tabi ipnelik yaptı....geçen istanbul'a geldiğinde gittim abi, beni karşısında görünce şaşırdı tabi ...sonra dedi bana...sen o kötü şartlarda hayatta kalmayı başardınmı dedi...ben sen ölmüşsündür diye geri dönmedim dedi...bende fazla üstelemedim... şu cümleyi kurup arkama bakmadan çekip gittim. "Bill ,ben öldüm ,senin kodları alıp gittiğin gün ben öldüm..." sırtımı dönüp giderken hıçkırık sesleri geliyordu arkamdan ama dönüp bakmadım , paramız yoksada korsan windows ve visual studio compilerimiz var !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    Burada yazılanların hepsi palavradır
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 18