1. En İyi Palavra Yarışması 2007
-
Decameron aslında Holyone :)
-
:D <3 8mm
-
Gülme olm öle deilmi a.q
-
holyone tovbe edip sanal anlemi bıraktı namaza başladı hatta bu sene hacca bile yazıldı
-
Parada pulda gözüm yok benim! Ahanda şuraya yazıyom, sayısaldan para çıksın hepsini müridlere eşit bi şekilde pay edecem!!! ... Walla len, iki gözüm önüme aksın!!
-
Bill Gates te bizim Mehmet Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdunda büyüdü. Windows'un ilk oluşumu Adanadaki bu yurtta gerçekleşti.Tabi sonra Bill'i amerikali bir aile evlatlık aldı.Asıl adı Bilal zaten.Sonra kodların bir parçası bendeydi ,aradan 4-5 yıl geçti Bilal geldi ,compi senide amerikaya götürecem ,şu kodun diğer kalanını ver windows'u hayırlısıyla bir sürelim piyasaya kazandığım ilk parayla senin vize işlerini falan halledecem dedi...etmedi tabi ipnelik yaptı....geçen istanbul'a geldiğinde gittim abi, beni karşısında görünce şaşırdı tabi ...sonra dedi bana...sen o kötü şartlarda hayatta kalmayı başardınmı dedi...ben sen ölmüşsündür diye geri dönmedim dedi...bende fazla üstelemedim... şu cümleyi kurup arkama bakmadan çekip gittim. "Bill ,ben öldüm ,senin kodları alıp gittiğin gün ben öldüm..." sırtımı dönüp giderken hıçkırık sesleri geliyordu arkamdan ama dönüp bakmadım , paramız yoksada korsan windows ve visual studio compilerimiz var !
-
Burada yazılanların hepsi palavradır
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 18