1. Geleneksel En Güzel Yorum Yarışması
-
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
editi görmüyon mu olm :)
+ o da bir anektot + nurkan :)
ben yazdktan sonra edite bastınız nörcın bey -
defactorx in exca ya yaptığı yorum süper :D
DeFactorx, 31/01/2008 9:40:31 PM Tarihinde
profile bak amk kaşara dönmüş
herkes yorum yapmış bu ipneye
sitenin ka$arı :F -
Nurky bunu yazdı:
kısacası her yorum favorimdir :)
-----------------------------özellikle özenti olan dimi :)
-
Z-CHAN, 10/09/2007 Tarihinde Yorumlarıma sayıklama demesi beni üzsede kafasının için nadiren müridlerde görülen şekilde dolu olan bir kişiliktir. açtığım konular sayesinde tanıma şansı buldum Bunu gören Defactorx in yaptığı yorum :)
DeFactorx, 27/02/2008 2:19:52 AM Tarihinde :D anaa z-chan a a.k ılmak gibi büyük bir Şeref ke$ke benide a.k sa :F -
lordvader89 bunu yazdı:
BAAL, 04/02/2008 3:30:06 AM Tarihinde
ne ben onu ne o beni tanır,ne dısarda ne formda konularda tartışmlarda savundugu seyler bana ters hatta zıt olsada bunları adam gibi ifade edebilmesi,karsındakine saygı göstermesi ile dikkatimi çekti tüm düşmanlarım bu adam gibi olsun çünkü o zaman savasmanın bi tadı ve anlamı olur. bu yorum bana yapılmıştı :D çok duygulanmıştım :D :D benim yorumum8u seçin :p
-----------------------------Siz birda BAAL 'ın realdeki konusmalarını duysanız :)
12 senedir kafamı *** iyo
Tam siyasetci
Ve bir BAAL klasiki diyebilirim:)
-
excanın profilinde :|
be_cool, 09/03/2008 11:56:56 PM Tarihinde (ja hollandacada evet demek jaja dedinmi tabitabi gibi takmama inanmismislik eylemi oluyor artik biliyor _du) excalibur-ma bilezik excalibur exlikaribul hehe sexcalibur (l see you )ben onu az cok bilirim o beni azmaz bilmez anlamaya calıstım ama pek basarılı olamadım xD
-
Beni duygulandıran tek yorum:
DJ_Alper, 18/07/2007 Tarihinde Bazı insanlan Söyledikleriyle Kendi kalitesini ortaya koyar Doğum gününde ne istiyorsun dendiğinde Dostluğunu Diyen bir insanı siz düşünün artık. O söylediğini Hiç unutmam Kardeşim herzaman Mutlu ol
Beni gülmekten koparan yorum:
RaKBeNaDaM, 17/09/2007 12:34:03 AM Tarihinde abim olur kendileri.. size iyi gözüküyo benim ağzıma s.... siz bilmiyonuz :D piskopat sadistin teki:-)) geceleri uyurken durduk yerde sırıtır yada konuşur gün içinde yaptığı herşeyi anlatır.. işte manyağın önde gideni.
hergün deişik yemek yapar benim üstümde dener. adam beş yaşındayken mandalı ısıtır yüzümde şekiller çıkarırdı :D
Bu Adamdan Uzak Durun Saldırgan Bir Yapısı Var Sağı Solu Belli Olmaz...Aslında bana yapılan tüm yorumların bende yeri özeldir, hele beni hiç tanımadan hakkımda güzel yorumlar yapan insanlara olan saygım sonsuzdur...
-
Bu arada bazı arkadaslar, yorumları koyarken postlara, kendi sil iconlarınıda eklemişler.
Merak ettim siliniyormu die, baktım link. Tıklayınca beni hiç şaşırtmayan bir uyarı geldi:
" Hocam, Yanlış Giriş yaptın, Hakkını zorlama bence, sikilebiliten yükselebilir :| "
:)
-
lordvader89, 07/07/2007 Tarihinde aga senin yaptığın yorumları falan okudum da acayipsin a.q :D ama izlenimlerime göre kral adamsın zaten trabzonluları severim...:D EmiRReiS, 10/07/2007 Tarihinde Sanal alemde dostluğundan ziyade kardeşim gibi sevdiğim, özü sözü bir, mert, dürüst ve bir o kadar sempatik birisidir. Değişik site planları olan ama üst üste gelan sıkıntılardan sitesini bir türlü açamayan nadide bir kişilik. Espri konusunda yaşıtları içinde tanıdığım en zeki genç.
Seviyorum lan seni :)cold-m4, 31/01/2008 12:32:03 AM Tarihinde o karizma bir insan, gerçek bir dost,o delikanlı bir gangsta, gece gece profiline rastladım aşka geldim ve bu yorum meydana geldi :A seviom la seni :D Alerjik, 06/12/2007 10:30:29 PM Tarihinde Tbtde en sevdiğim 3 kişiden biri :) kesh olarak doğdu ölede ölecek :P :D hertürlü sohpetimiz makaramız kız davamız vardır severim ipneyi :D