1. Geleneksel En Güzel Yorum Yarışması
-
En güzel yorum şu anda silinmiş olan, morportakalın yazdığı bi yorum idi, mükemmel ötesiydi, dbden hepsini inceleyebildiğim için söylüyorum :)
-
Müritlerin, narkozMRT Hakkındaki Yorumları nakamura2, 30/12/2007 11:00:33 PM Tarihinde
Osaka"dan hocam:D Resimdeki de benim:D Camiden sola gir hocam orda zaten görürsün benim evi beklerim valla bigün:D milli piyango biletleriyle fantezisi olan müriddir kendileri:D eray, 27/12/2007 4:32:17 PM Tarihinde
bana yorum yapmış garip birisi die. benle konuşmadan garip olduğumu anlayan az kişiden biri ;) ruhastasiTBT, 14/12/2007 7:25:58 PM Tarihinde
çakma cs haritacisi :D editci :D -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------En güzel yorum şu anda silinmiş olan, morportakalın yazdığı bi yorum idi, mükemmel ötesiydi, dbden hepsini inceleyebildiğim için söylüyorum :)
-----------------------------O yorumun nesi güzel ? Aklı sıra egosunu tatmin edici espiri yapıyor zavallıcık !
-
TugrulBaba, 23/02/2008 11:03:46 PM Tarihinde
ben bunun avatarındaki veletle kendisini birleştirdim artık. Hani yolda bi çingene sıpası görsem, elinde sigara-alkol olsa koşup bağrıma basıp alperim diye sevesim gelir. :D
O derece. Sempatik velet. Seviyorum bu çocuğu. -
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------@ silenceb
@ tbtmad
@ KarizmaTurk
@ tomannie
@ atat
@ ZaLbknz : http://www.google.com.tr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&channel=s&hl=tr&q=1.geleneksel&meta=&btnG=Google%27da+Ara
bknz :
1. Geleneksel TBT Gebze (köyü) Buluşması 17.02.2008
1.Gelenekselus Heybeliada buluşmasının ardından...
1.Geleneksel Hamburger yeme yarışması
vb..
-----------------------------iyi sende onlara bak öyle yap o zaman :-DD
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------TugrulBaba, 23/02/2008 11:03:46 PM Tarihinde
ben bunun avatarındaki veletle kendisini birleştirdim artık. Hani yolda bi çingene sıpası görsem, elinde sigara-alkol olsa koşup bağrıma basıp alperim diye sevesim gelir. :D
O derece. Sempatik velet. Seviyorum bu çocuğu.
-----------------------------
muhahayorumun sağ tarafındaki sil butonuna basınca bu yorum çıkıyor. ilk defa görüyom :D
" Hocam, Yanlış Giriş yaptın, Hakkını zorlama bence, sikilebiliten yükselebilir :| " -
baron_27 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------TugrulBaba, 23/02/2008 11:03:46 PM Tarihinde
O derece. Sempatik velet. Seviyorum bu çocuğu.
muhahayorumun sağ tarafındaki sil butonuna basınca bu yorum çıkıyor. ilk defa görüyom :D
" Hocam, Yanlış Giriş yaptın, Hakkını zorlama bence, sikilebiliten yükselebilir :| "
-----------------------------ohhoo onu çoktan yaptım denedim başka yorum idsiyle silmeye çalıştım rene yazmış oraya ;)
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------@ silenceb
@ tbtmad
@ KarizmaTurk
@ tomannie
@ atat
@ ZaLbknz : http://www.google.com.tr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&channel=s&hl=tr&q=1.geleneksel&meta=&btnG=Google%27da+Ara
bknz :
1. Geleneksel TBT Gebze (köyü) Buluşması 17.02.2008
1.Gelenekselus Heybeliada buluşmasının ardından...
1.Geleneksel Hamburger yeme yarışması
vb..
-----------------------------Evet sağol bu başlıklardaki bütün konular hatalıymış sağolasın!
-
WALLACEs, 08/12/2007 10:31:57 AM Tarihinde
Dünya"da atletin en karizma durduğu kişi :D
Reneye yapilan yorum..Güzel & anlamlı.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk, 19/12/2007 8:21:08 PM Tarihinde
Kral eleman :D valla bak imzada yazdım diye demiyorum ne kadar kızıp bağırıp çağırsamda yinede bende onu severim oda beni sever iğrenç bir ilişkimiz var yani. sümsüğüm benim :D sewiyom lan seni :D
-----------------------------lol yeni gördüm :D zuhauaha 1. geleneksel süper..
Hoca bende seni seviyorum yorumda belirtmişim :D