1 Haftalık Detox ( 29.05-05.06.2014) ( Deney )
-
güzel konu takipteyim....
-
Su orucu dedikleri birşey var, aşağı yukarı bu mantıkta yapılıyor. Biraz abartılıp 20 gün falan yapıp 20 kiloya yakın verenler var. Fakat dikkat et hocam kendine, vücuduna yeterli besin almadığın için metobolizman yavaşlayacak muhtemelen güzel kilo kaybedeceksin fakat ardından yemeğe asılıp emeklerini heba etme :)
-
takip edelim
-
NmC bunu yazdı
Su orucu dedikleri birşey var, aşağı yukarı bu mantıkta yapılıyor. Biraz abartılıp 20 gün falan yapıp 20 kiloya yakın verenler var. Fakat dikkat et hocam kendine, vücuduna yeterli besin almadığın için metobolizman yavaşlayacak muhtemelen güzel kilo kaybedeceksin fakat ardından yemeğe asılıp emeklerini heba etme :)
hocam inşallah planım takvimim hazir. onu uygulayacağım.
-
Ben onceki hafta buna benzer bir şey yaptım sporla berbare 1 hftada 2 cm belden inceldim1.5 2 kilo verdim
-
Hocam sen bilirsin de.. Kafein alımını kısıtlamıyorsun. Şeker yok diyorsun ama anladığım kadarıyla sürekli meyve/sebze sularıyla besleneceksin, nerdeyse komple fruktoz=şeker alacaksın. Bunlar çok çabuk sindirilecek ve dolayısıyla çabuk acıkıp çok tüketeceksin, birçok meyvenin glisemik indeksi yüksek, açlık/tokluk kan şekerini, insülin seviyelerini alt üst edeceksin. Çok tükettiğin için aldığın kalori de çok olacak. Bi ihtimal ishal olacaksın, bağırsak florasının içine edilecek.
Burda bence tek güzel olan şey tuz tüketiminin sıfırlanması..
edit: Mutlaka yapacağım diyorsan B vitamini almanı öneririm, nerdeyse hiç B vitamini kaynağın olmayacak..
izzmarit tarafından 29/May/14 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
nasıl doyacaksın?
-
Detox spermeleri öldürüyor diyorlar
-
RotKerim bunu yazdı
nasıl doyacaksın?
niye bilmiyorum ama hönkürdüm hocam :D direk benim mantık. abi iyice doymazsam uyuyamam bile ya.
-
2. gün elini kaldırmaya halin olmayacak 2 merdiven çıksan bayılacak gibi hissedeceksin ama denemesi bedava ben yazdım buraya