1. İzmir Boyoz Festivali.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

ohoo o zaman bayramdan sonra bekleyin beni bi tatil yapasım var oralarda 

sığınacak adam arıyorum :D

Gel gel başım üstüne ;)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

boyoz demeyin bana askerde her sabah istisnasız yediğim şeydi izmirde askerlik yapmadım ama Aydındaydım Aydında da vardı bu boyoz bayılıyorum buna harbiden :)

Ahh keşke istanbulda da olsada yesek  bunun için izmire giderim o derece bunun eleştirenler belli boyoz hiç yememiş :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:

gönder özelden adres alırmı kargo firması yiyeceği.

Ben gonderiyorum istanbuldaki arkadaslara,icinde boyoz oldugunuda soyluyorum sorun olmuyor.Gonderebilirsin yani.

Bu arada bizde o gun ordaydik arkadaslarla beraber,asiri bir kalabalik vardi, her yer boyoz kuyruguydu,cogu yerde boyoz kalmamisti, daha duzgun bi organizasyon yapilabilirdi.

Bortubocek sever
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

boyoz demeyin bana askerde her sabah istisnasız yediğim şeydi izmirde askerlik yapmadım ama Aydındaydım Aydında da vardı bu boyoz bayılıyorum buna harbiden :)

Ahh keşke istanbulda da olsada yesek  bunun için izmire giderim o derece bunun eleştirenler belli boyoz hiç yememiş :)

hocam aydındaki boyozlar boyoz değil pek izmirdekini yanı sıra yine de gideri vardır az çok emme izmirdekinin tadı bir başka :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

izmirli arkadaşlarıma önemle duyururum...başka şehirlerden boyoz isteyenlere göndermeyin götürmeyin...ben yaptım o hatayı...bu meret şehirden ayrıldı mı bozuyo kendini..izmir havası olmadan tat vermiyo..

sabah 7 uçağına binicem..önceki akşamdan fırına sipariş verdim 20 tane alıcam sabaha hazırla diye...adam aynen hazırlamış sıcak sıcak..2-3 tane kahvaltı niyetine sıcak sıcak yedim..sonra paketledi etti aldım çıktım..

istanbulda yurda vardım..oda arkadaşlarıma yedircem diye heyecanlıyım ama bi açtım ne kabarıklık kalmış ne bişey...tadı desen ben bile beğenmedim..arkadaşlarım da tabiki bu muydu len boyoz boyoz dediğiniz diye söylenmeye başladı.. anlamadım nası oluyoda oluyo...aynı fırından sabah aldığım boyozu akşam yemeğinde yediğimi bilirim..

bu tavsiyemi boş geçmeyin..gerekirse merak eden adamı alıp izmire getirin ama boyozu götürmeyin...gururludur..izmirden başka yerde yenmek istemez=)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

coder sıçmışın hacı. o kadar yazı içinde atık hamur malzemesini değerlendirmek için yazısını gördün de "çıkışı atık hamur malezemesini değerlendirmek içindir"i ve "ispanyaya kadar keyifle yenir"i hiç mi görmedin. hadi onu geçtim hamurun atık malzemesi ne gözünü seveyim bi söyle. hamurun atığı gene hamurdur. bildiğin hamur.

ben de boyoz festivalindeydim. sırf festival için geldim. ama arkadaşımın ısrarları üzerine sıra beklemedik, başka yerden aldık yedik. sonra foça'ya yüzmeye kaçtık. seneye de kesinlikle sırf festival için gelip bi dolu boyozdur yumurtadır yiyeceğim.

uşaktan geldim sırf festival için. öncesinde boyoz yemişliğim de 3ü bulmaz. öyle güzel birşey yani. hemen bağımlılık yapıyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

halkın günlük olarak satın aldığı hamur işlerinden bişey ile karşılaştırırsak bi muğla simidinin yerini hiçbişey tutmaz...

boyoz o içindeki su böreği veya lazanya gibi katmerlenmiş hamurunu görünce insanın yiyeceği varsada yemez zaten

maalesef ama gerçek bu...

benim düşüncelerim bu şekilde...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:

halkın günlük olarak satın aldığı hamur işlerinden bişey ile karşılaştırırsak bi muğla simidinin yerini hiçbişey tutmaz...

boyoz o içindeki su böreği veya lazanya gibi katmerlenmiş hamurunu görünce insanın yiyeceği varsada yemez zaten

Ya hacı tamam boşver,sen yeme zaten boşver...

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

çay ile beraber güneş doğarken ve yeni çıkmış sıcacıkken sahilde yenilmeyen boyoz boyoz değildir :) Oturacağınız sahil kesinlikle karşıyaka-bostanlı tarafında olmalıdır ki güneş alsancak tarafından yavaşça yükselmeli doğan güneşi izlerken aynı zamanda ruhunuzda doymalı :) karşıyakada alaybey fırınında çıkarılan kaşarlı boyoz ve tahinli kıvrım şimdiye kadar yediklerim arasındaki en güzelleridir, ayrıca karşıyaka çarşıdaki ipek fırınının boyozlarıda güzeldir, 

İzmirde yemek kültürü diğer şehirlere nazaran çok daha iyi ve mekan konumları mükemmele yakındır,

Kumru vapurda, rakı gümüşbalıkta, biraver alsancak sahilindeki mekanlarda, şarap alsancak sahilinde ve mangal tüm körfezi gören tepelerdeki bölgelerin evlerinin çatılarında yenilmeli içilmelidir.

Canım çekti gece gece izmirde olsam çıkıp almıştım şimdi :(

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

c0der bunu yazdı:

abicim boyoz ilk gördüğüm de itici gelmişdi 1 defa yedim midem bullandı daha sonra yumurta falanla yemeye başladım çay falan alışdım su böreğine gelince hiç haz almıyorum midem alak bullak oluyor

şimdi boyoz olsa afetmem .:D

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 5518 Toplam Mesaj: 44