1. İzmir Boyoz Festivali.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------la damak tadı yüzünden bile olay çıktı ya :F
izmirli müridler özellikle fatih abi sen bide wasd sen gönderin bi deniyek üni'de arkadaşlar anlata anlata bitiremiyorlar bunu :W
-----------------------------soğuduktan sonra adam olmazikargolancak şey değil, gelip fırından alıp sıcak sıcak yiyicen :F
-----------------------------tost makinasında ısıtınca bi farkı kalmıyo yolla sen banada yolla hatta(=
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
izmirli müridler özellikle fatih abi sen bide wasd sen gönderin bi deniyek üni'de arkadaşlar anlata anlata bitiremiyorlar bunu :W
-----------------------------soğuduktan sonra adam olmazikargolancak şey değil, gelip fırından alıp sıcak sıcak yiyicen :F
-----------------------------tost makinasında ısıtınca bi farkı kalmıyo yolla sen banada yolla hatta(=
-----------------------------sen yaşıyonmu la haala :D bana kim yollasın amk sakaryadayım, şu an felaket açım zaten bu boyoz konusunu gördükçe çıldırıyom :/ tost makinasında değilde mikrodalgada ısıtınca idare ediyo... Birol da istiyo kaç seferdir, yaz okuluna geldiğimde sakaryaya uğrayacaksan alıp getireyim?
-
hiç boyoz yemedim desem :)
narkoz ve izmir konuları özlemişim bea :)
askerden sonra eleman değişmiş biraz daha ciddileşmiş
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Eskişehirden trenle dönüyorum. Sırtımda valiz, yük, ne ararsan. Alsancak garında inmişim. Geceden kalma uykusuzluk ve açlık tavan yapmış. Valizler o sıra Alsancak yakınlarında ki amele_2'ye emanet edilip en yakın gevrekçiye gidilir. Gevrek, 2 tane...
Gevrekçi bakar, abi gevreğim yeni bitti boyoz vereyim. Yumurta benden olsun...
3 boyoz ve 2 haşlanmış yumurtayı Kordon'un çimlerinde biraz Körfez kokusu ile mideye indirirken zıpçıktı bir çaycı gelir ve kuru luru yeme, hadi bir çay iç deyiverir.
O gün (Eskişehir'i bir çok açıdan çok sevmiş olmama rağmen) İzmir'den başka bir yerde yapamayacağımı anladım. Herşeyi bir başka geliyor biz İzmirlilere...
Eğer ömründe bir gün bile olsa İzmir'i görmediysen, İzmir'i yaşamadıysan; yaşadın sayma kendini...
-----------------------------İzmir; aşık olduğum şehir,
İstanbul; yaşadığım, flört ettiğim şehir,
İzmir; özledim seni,
İstanbul; yeter artık sıktın a.q :)
-
tam tahmin ettiğim gibi ;) iyiki gitmemişim
-
Narkoz ve izmir sen ve izmir konuların ne güzel yoktunuz ne olduda geldin yaw :D
Boyoz yedim. güzeldir. ama hamur işlerinin hepsi güzeldir. abartılacak hiç bi tarafı yoktur.
böyle bi konu için millet birbirine giriyo hele böyle bişi tamamen gereksizdir
-
izmirin denizi kız, kızı deniz kokar. boyozu hem deniz hem kız kokar demiş şair.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hiç boyoz yemedim desem :)
narkoz ve izmir konuları özlemişim bea :)
askerden sonra eleman değişmiş biraz daha ciddileşmiş
-----------------------------bence boyozun varlıgından haberinin olması ve böyle bişiyi denememen büyük ayıp. adres gönder göndereyim sana ama arkadaşlar yazmış tadı değişiyo diye ama göndereyim sana bi tad. eşsiz bişi.. :) izmire gel ben ısmarlıyım sana.. 10 taneye kadar ısmarlarım. :)
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Narkoz ve izmir sen ve izmir konuların ne güzel yoktunuz ne olduda geldin yaw :D
Boyoz yedim. güzeldir. ama hamur işlerinin hepsi güzeldir. abartılacak hiç bi tarafı yoktur.
böyle bi konu için millet birbirine giriyo hele böyle bişi tamamen gereksizdir
-----------------------------askerdeydim. askerde net yoktu askerliğimin son 3 ayı karakola internet geldi sınırlı o da. hiç nete giremedim diyebilirim şırnakta.. mühimmat sorumlusu bi komutanım vardı adil bçvş onun bilgisayarını yapardım oda bilgisayarını verirdi bana ah be ne günlerdi o günler 5 dk net için takla atardık :) ayrıca telsiz ve bilgisayar opereratürüydüm ama net yoktu oda ayrı bi acıydı internetsiz bilgisayar :)))
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------sen yaşıyonmu la haala :D bana kim yollasın amk sakaryadayım, şu an felaket açım zaten bu boyoz konusunu gördükçe çıldırıyom :/ tost makinasında değilde mikrodalgada ısıtınca idare ediyo... Birol da istiyo kaç seferdir, yaz okuluna geldiğimde sakaryaya uğrayacaksan alıp getireyim?
-----------------------------iuyi yetiştin ugur taktik belli bekliyoruz hacı :F