1 Mayıs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

ya kimse bana masal anlatmasın hatta hiç kimseye anlatmasın yok biz işcilerin hakkını savunuyoz bilmem ne diye adamların taksime neden girmeye çalıştıkları belli bişey zaten o kadar molotof kokteyli yakalandı limon yakalandı o limonları yemek içinmi getiriyolar? amaçları belli olay çıkartmak polisimede helal olsun goz açtrmadı bazı yanlışlıklr olmuş otuan adama tokat atılmış falan bunlar üzücü şeyler artık kimse işcinin emekcinin hakkını savunuyoruz mavralarına inanmıyo kusura bakmayın kadıkoyde sorunsuz kutlandı işci bayramı bayram gibi niye onlar bayramı kutlamak için geldiler sorun çıkartmak için deil

devlet düşmanları sizii

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    himurakenshin
    himurakenshin's avatar
    Erkek
    1 mayıs, amele bayramıdır. amele' nin ne olduğunu bilmeyen tkd' yı açıp baksın, saldırmadan önce. ve o molotof kokteyllerini, yoldaki araçların yakılmasını, camların indiirlmesinde haklı bir gerekçe arayan insanlar aymazlıklarından nefret ediyorum. ekmeğinin derdinde olan bir insanın molotof ile işi olabilir mi ? burası türkiye gerçi.

sonunda bitti. judas priest . [Sykje Démence - Mundos Distorsionados]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    kadıköyde neden olay çıkmadı o zaman?adamlar demir bilyelerle geliyolar.sonra polis suçlu : )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tamam ya siz haklısınız yok adamlar topla tüfekle gittiler polis ondan saldırdı.. Ben nedense göremedim demir bilyeleri filan sizin özel ajanlarınız var bu olayları size anlatan ondan gördünüz biliorum.Bizimlede paylaştınız bizde öğrendik sağolun.. O tokatta ölesineydi ya kanal7deki şakacının şakalarından biri şakacıktan vurdu polis.. 
Toplam Hit: 7958 Toplam Mesaj: 55