folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1 Mayıs İşçi Bayramımız Kutlu Olsun.

1 Mayıs İşçi Bayramımız Kutlu Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    compu haklı bu devran döner birgün

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    tbtmad bunu yazdı:

1 Nisandan sonra en sevmediğim gündür.

Gün Anlamlı ama amacından taştı..Allahın ülküüsünün 1 mayısta ne işi var:| 

Hoca ulkucuden isci olmaz mi ? Bu nasil bir zihniyet. O adam emekci degilmi,o adam kol gucu ile hayat mucadelesi vermiyor mu ? Sen ulkuculeri 1mayis a solcu dovmek icin geliyor mantigiyla gidersen bu memleketten bi bok olmaz...1 Mayis iscilerin bayramidir,sag-sol yok.Sen pkk ya propaganda yaptiriyorsun...herseyden once bunun onune gec.Solcusu sagcisi hepsi bu ulkenin daha guzel yarinlari olsun diye mucadele ederken pkk ne icin mucadele ediyor bunu iyi gorup ona gore meydanlarda bu cakal surulerine prim yaptir !

Poliste rengini belli etti iyice.pkk li serefsizler ben bu ulkeyi bolecegim diye basin aciklamasi yaparken sesini cikarmayan polis,emekci bayraminda insanliga yakismayacak davranislarda bulunuyor.Ayiptir gunahtir...adam cikip ben bu ulkeyi bolecegim diyor polis elini arkasina atip izliyor, yasasin 1mayis,yasasi isciler,ucretsiz egitim,ucretsiz saglik...gibi slogan atan sosyal haklarini arayan adamlarin uzerine vatan hainiymis gibi dalip mudahele ediyorsun...zaten insanimizin toplum polisine ne kadar guvendigi ortadadir.Anket yapilsin 100 kisiden 10 kisi polise guveniyorum der...bu devran boyle gitmez...bu millet uyanir,bu millet asagilanmaya,hor gorulmeye,tekmelenmeye gelmez...

Hacı ii hoş dionda bn tv de dtp mitinglerindede polislerin  göstericelere vurduklarını gördüm hemde öle böyle deil yani polis pkk lıya vurmuyo işçiye vuruo gibi biişi söz konusu deil bnce.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca birak ya, kac defa vurdugunu gordun.Hersey ortada.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    onların derdi devleti degil koltugu korumak kasayı doldurmak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Isci kimdi? Molotof Kokteyli atip,catisan mi?

Bende yillardir isci konumunda calistim ama hic Molotof Kokteyli sisesi gormedim..

Bayram, emek verenlerin hakkidir..Emek verenlere kutlu olsun..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    downofdarkness haci o molotof atan provaktor boluculerden kactanesi dayak yedi ya...hicmi videolari izlemedin...bi bak bakalim ezilen tekmelenen kimler !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    izinli yapılan gösteride taşkınlık olmazsa polis hiç bi bk yapamaz.. dtp liler yürüsün taksim e de izinsiz gör sen dayağın cennetten çıktığını :D işçi ye emekçiye vurulan jop a benzemez bence..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    bugun ilk defa bi işçi bayramımızdan utandım adamlar kendi ulkelerinde kendi bayramlarında türkçe bi parçayı kurtçe yorumlatıp söylettiriolar  şarkıcıya ankara konser meydanında , yoq böle bi mantık :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

tugra bunu yazdı:
    izinli yapılan gösteride taşkınlık olmazsa polis hiç bi bk yapamaz.. dtp liler yürüsün taksim e de izinsiz gör sen dayağın cennetten çıktığını :D işçi ye emekçiye vurulan jop a benzemez bence..

evet hocam iste sorun da dtpliye izin veren makamdan kaynaklaniyo.. sorun polisle isciyi karsi karsiya getiren, dtpli apo posteri tasiyan piclere izin verip de iscisine izin vermeyi birak meydan dayagi attiranlardan kaynaklaniyo

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bütün Işçi Kardeşlerimin Bayramı kutlu olsun !

bizde bugün Taksim'e yürüdük...Fakat Taksim'e ulaşamadık...Ara sokaklarla eylemler oldu...

Yaşasın 1 Mayıs !

Biji 1 Gulan !

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 11436 Toplam Mesaj: 106