1 Mayıs İşçi Bayramımız Kutlu Olsun.
-
o diilde kaçınız işçisiniz la?
buraya slogan fln atıyonuz da? :D
merak ettim
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------o diilde kaçınız işçisiniz la?
merak ettim
-----------------------------hoca hem işçiyim hem öğrenciyim.
sabah çıkacaktık taksime sendika bazı nedenlerden ötürü gebzede yapılmasını uygun görmüş. akşam 5 de burdakine gideceğiz.
-
amele_2 bunu yazdı:
merak ettim
-----------------------------:D:D harbiden ha kaç kişi işçi burda
-
amele_2 bunu yazdı:
merak ettim
-----------------------------Hocam işci bayramını kutlamak icin işcimi olmak lazım..İsci degilim ögrenciyim bende.Anneler gununde veya babalar gununde "cennet anaların ayaklarındadır" vs vs.. diye soylerız..Bunu soylemek icin nasıl anne, baba olmaya gerek yoksa bundada bunu dusunuyorum.
Hıı ayrı bi mevzu vardır onu bu yolla dile getirmeye calıstıysan ayrı..Bende Ataturk Cumhuriyetinde provakator bolucu, yıkıcı gruplar istemem, nefret ederim, gerekli tepkiyi en once ben veririm, 1 Mayısın onların tekeline gecmesinide hazmedemem istemem..Ama ek olarak iscilerin, milletin efendisi olan koylulerin, halkaların kardeliginin bozulmasını istemem, ezilmelerini istemem..
Sadece bu sepeblerden dolayıda slogan atma hakkına sahip oldugumu dusunuyorum..Tabi izin verilirse =)
-
ontedi hocam patlatmış gene bombayı :/ eyleme gitmeden dükkanı açim öle gidim dedin heralde :D her türlü işçinin bayramı mübarek olsun inş.. :p
-
Tüm İşçi ve Emekçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun...
-
1 Mayıs işçi bayramı kutlu olsun, tüm emekçilerin emeğinin karşılığını bulması dileğiyle.
-
1 mayıs kutlu olsun.Ama anlamadığım tek şey neden taksim.Belirlenen yerlerde neden kutlanmıyor yasak olduğu halde bile bile taksime gidilmeye çalışılıor anlamadım.Şu anda önümüzden geçiyolar.İş yerindeyim ben.
-
Böyle faşit uygulama görmedim,adam istanbula imparatorluğunu kurmuşta haberimiz olmamış;
ya bunlar halk madur olmasın die yasaklamadımı 1mayısı.
ben taksim meydanına gidemedikten sonra ne boka yaradı metroyu taksime çıkan yolları kapaması.böyle faşistce bir uygulama daha görmedim.
beşiktaştan taksime çıkamıyorum.böyle işin ta a.q
-
antikky eğer taksime çıkılabilseydi ve izin verilseydi 10 gün taksime çıkacak halin kalmazdı ve taksime çıkınca görmek istediğin yerleride göremeyecektin...