1 Saat İçerisinde Laptop Yada Mini Book Alacağım Desem?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Atom işlemci nedir? Ne gibi bir artısı olur core duo'ya göre.
-----------------------------hoca core duo ya göre çok yavaş kalır.. fakat az güç harcar pil süresi batarya tipine göre ve kullanıma göre değişebilir.. normal notebooklara göre daha uzun pil ömrü sağlar.. hd film izleyemeyebilirsin takılabilir..
-
SpyBreaK bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
Atom işlemci nedir? Ne gibi bir artısı olur core duo'ya göre.
-----------------------------hoca core duo ya göre çok yavaş kalır.. fakat az güç harcar pil süresi batarya tipine göre ve kullanıma göre değişebilir.. normal notebooklara göre daha uzun pil ömrü sağlar.. hd film izleyemeyebilirsin takılabilir..
-----------------------------O zaman core duo alacağım bu kesin. Atom yazınca bir karizmatik duruyordu.
intel n450 nedir peki?
-
atom işlemcilerin bir modeli..
ne amaçla kullanıcaksın bu bilgisayarı ?
benim vatanbilgisayardan yolladığım linkteki makinada harici ekran kartı var oyun vs. oynatır güzelce.. işlemcisi de fena değil..
-
internet,kameralı görüşme,film,dizi seyretme amaçlı kullanacağım.
-
netbook sana yavaş gelir..
işini fazlasıyla görür..
-
Hocam Paran yetişiyosa Direk Asus 1005PE
Yok yetmiyo dedin O zaman
1005P En sağlam kaliteli malları bunlar Ben 1005P kullanıcıyısım.
-
parayı buldun esat der güler geçerim.
-
Asus NP-NC10 kullaniyorum..Yani simdi daha iyi modelleri cikmistir tabi ki Asus'un..Ben epey memnun kaldim..Simdi fan ses cikartiyor ama ben sesimi cikartmiyorum simdilik.:)
Asus'lara bakabilirsin yani. donanimhaber'de filan urun incelemesi olabiliyor.Oradan da bakabilirsin..
-
http://www.exa.com.tr/lenovo/tasinabilir_bilgisayarlar/lenovo_g555-323-11794.html
ŞUNA Bİ BAK HOCAM FİYATI DA FAZLA DEİL
-
electro world e git ben 1193 e i5 işlimcili vs vs aldım 1000 lirayada i3 var netbook ta var 570 e