1 Saat İçerisinde Laptop Yada Mini Book Alacağım Desem?
-
inanmam konu açılalı 1 gün olmuş ne bi saati hala yorum yapılıyo
-
afrasiab bunu yazdı:
-----------------------------
Minibook hiç kullanmadım ama kullananlar çok yavaş olduğunu söylüyorlar işlemci yüzünden. Bide fiyat hangi aralıkta bakıyosun?
-----------------------------aynen katılıyorum + ekran ufak olduğu için bazen kullandığın programı yukaru sağa sola çekmen gerekşiyor mesela winamp mesela flash uzantılı içerikler v.s
-
üstad aldımı aldınsa ne aldın almadınsa neden almadı
-
aman mini book alma.
-
Ucuz diye adi markalara bakmayın, adiden kastım üst sınıf olmayan.
Gerçekten Lenovo,Dell vesaire eşdeğer donanımla kalitesinde çok farkettiriyor.
-
toshiba nb200 kullanıyorum hayvan gibi bi netbook ve o solediğin işleri gorurur muhtemel aldıysan alacak olanlara almadıysan ileri derece tavsiyemdir hd film seyrettim pek sıkıntı cıkarmadı ayrıca dizi izlicem demissin 6 sezon lostu 1 ayda bu cihazda bitirdim takılma donma olmadı gayette memnunum ve hatta goren arkadaslarımın hepsi bundan alma niyetinde netbook alıcaksan toshiba haricinde bişe alma kesinlikle ayrıca toshibanın bildiğim kadarıyla hala 1 sene ne olursa olsun garantisi var dunyanın heryerinde gecen atom işlemci kotu bi işlemci değil aksine gayette hızlı işlem hacmine sahip... mutlaka netbook al ilerde pişman olmassın
-
ayrıca cihazın 13 saat gibi devasa pil suresi senirim seni baya fetih edecekdir gonlunu...