1. Satranç Turnuvası (Ödülsüz)
-
Pm attım arkadaşa cevap gelmedi hala.
-
ben de varım der elınıze vermek ısterdım de beyler unutkanın bırıyım o tarıhte gelmem kesın ben :D
-
Ben de taraftarim JPriest i tutuyorum :D
-
Bu Turnuva sonuclandiktan sonra, yeni bir turnuva acilsa katilan olur mu acep:)?
-
Monarosa bunu yazdı:
-----------------------------
Bu Turnuva sonuclandiktan sonra, yeni bir turnuva acilsa katilan olur mu acep:)?
-----------------------------Ödüllü olsa güzel olur, ödülün maddiyatı önemli değil :D
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
Monarosa bunu yazdı:
-----------------------------Ödüllü olsa güzel olur, ödülün maddiyatı önemli değil :D
olabilir tabi:) -
maçlar için bitiş tarihi olsa daha düzenli olur ?
-
beyler bune ya kimse maçını yapmıyor adam akıllı oynayacaksanız başvurun turnuvayı istemiyerek iptal edioyrum başak turnuva yapılırsa katılırız artık üzgünüm oynayan arkadaşilar
-
asiminnesli bunu yazdı:
beyler bune ya kimse maçını yapmıyor adam akıllı oynayacaksanız başvurun turnuvayı istemiyerek iptal edioyrum başak turnuva yapılırsa katılırız artık üzgünüm oynayan arkadaşilar
-----------------------------sen ilgilenmiosunki ortada ne turların tarihleri var ne oyun kuralları
yapın gelin diyosun
-
FCN bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------sen ilgilenmiosunki ortada ne turların tarihleri var ne oyun kuralları
yapın gelin diyosun
-----------------------------aynı şekilde tavla turnuvasıda yapıldı sorun çıkmadı katılanalr ilgilenecek ben desem ki saat 15:00 da maçlar başlayacak kaç kişi maça katılabilir kimin işi olmaz o zaman