1. Satranç Turnuvası (Ödülsüz)
-
ilgi...
kopalım ayarlayında...
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------tamam başkası ayarlasın hmen oynayalım ben ne bileyim millet ypar diye bekledim
-----------------------------
hoca oynamayanları sil kalanlar aramızda yaparız -
bu turnuva nın süresi kısa olmasın günde 1 maç filan olsun. bu turnuvaya bende gırerım büyük ihtimalle
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------ilgi...
kopalım ayarlayında...
3–8 Eylül 2010 tarihleri arasında sitemizde satranç turnuvası yapılacaktır. Turnuva 6 gün sürecektir. Her oyuncu katılım sayısına göre maç yapacaktır. Örneğin 16 kişilik bir turnuvada her oyuncu toplam 15 maç oynayacaktır. Turnuvayı sitenin hakemleri ve etik kurulu yönetecektir.Son Katılım 3 Eylül 2010 saat 17.00
Turnuva 3 Eylül 2010 saat 18.00’de başlayıp 8 Eylül 2010 saat 18.00’de sona erecektir.
Dileyen herkes gelebilir..
-
Monarosa bunu yazdı:
-----------------------------A_REX bunu yazdı:
-----------------------------ilgi...
kopalım ayarlayında...
3–8 Eylül 2010 tarihleri arasında sitemizde satranç turnuvası yapılacaktır. Turnuva 6 gün sürecektir. Her oyuncu katılım sayısına göre maç yapacaktır. Örneğin 16 kişilik bir turnuvada her oyuncu toplam 15 maç oynayacaktır. Turnuvayı sitenin hakemleri ve etik kurulu yönetecektir.Son Katılım 3 Eylül 2010 saat 17.00
Turnuva 3 Eylül 2010 saat 18.00’de başlayıp 8 Eylül 2010 saat 18.00’de sona erecektir.
Dileyen herkes gelebilir..
eğer kontrol edebilceksen konu aç katılalım ordan -
evet kontrol edecekseniz yapalım..konuları açıp sokaga bırakmayın :D
-
mona kontrol eder ayrı konuya taşı turnuvayı liste tutmaya baslayalım
-
ekle benide oynarım ama yönetemiyorum haberibn ıolsun
-
Aksaklıklardan dolayı müsabakaya katılamadığım için hükmen mağlubum . Samyeli otomatik olarak galiptir .