1 Site İçin Kaç Mb Ram Gerekir - VPS
-
1 gb al için rahat etsin
gel 50 tl :D
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
eğer sorgu sayın sayfa içerisinde fazlaysa 1 gb almalısın ama eger sorgu sayın düşük cache ve gzip modülleri gibi modüller kullanmaktaysan 512 ile dene derim sonucta istediğinde 1 gb takarlar tamamen duygusal yani
-----------------------------sql sorgu sayısıyla ram in pek bi alakası yok,.. işlemciye bakar
512 ram seni götürür rahat, ama gene de 1 hafta deneme süresi iste, çoğu host firması verir. bakarsın 512 yetmiyorsa 1 gb ye geçersin
-
- 512 MB Ram
- 30 GB Alan
- 300 GB Bant Genişliği
- 10 Mbit Bağlantı
- 2 IP Adresi
- Plesk Panel 8.x
- Ücretsiz Kurulum!
- Türkiye Locasyon
özellikler bunlar. ttnetdc den alacağım. zaten sitelerim şuan orada bi resellerde.
ama işlemciyi fazla kullanıyo diye vps almamı önerdiler :| bi deniycem bakalım performans nasıl. olmazsa ilerde yükselttiririz.
windows olacak.
cpu yu sordum Quad makinadan 1 çekirdek diye cevapladı
1 sunucuda 8 ile 10 arası vps oluyormuş
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bahsedildiği gibiyse %25 cpu veriyor ve makinada 8-10 vps bulunuyırsa iyi gözüyle bakabiliriz makinanın tam özelliklerini bilmiyoruz gerçi ama neyse hayırlı olsun :} dedicated'e geçmek istersen her zaman beklerim :}
-
hocam ne vps'si ne dedicatedi 1.5k diyorsun diğerleri 500 diyorsun host alsan daha ucuza gelicek,boşa masraf..
servage.net
hostgator
-
Kafayı mı yediniz ; 1.5k 5k 10k ya VPS mi alınır :D hadi neyse CPU yu cok yoran bir scriptin olsa ya da bişe olsa neyse.. VPS alma dostum.. Sakın ama SAKIN VPS ALMA.
Kaçıranlar için tekrar yazıyorum ;
VPS alma!!
-
vps işine sakın bulaşma derim föxcüm.
-
herkes neden vps kullanmayın diyor açıklayabilirmisiniz?
ben almayı düşünüyorumda...
-
kıçı kırık 2 siten var 1.5k için vpsmi alınırmış :D
buldular amele webmastırı düdüklemeye çalışıolar vpsyi tabi. iyi demiş sana ttnet dc foxlü haha :D
-
lan bizde keyfimizden almıyoz :D
ipnetor emre nin yüzünden :| sunucuyu devretti :| g.t gibi kaldık :|
kullandığım reseller tarifesi vps fiyatından daha yüksek :S o yüzden vps almayı düşünüyorum :| 40 lira reseller paketim tutuyor :| 30 lira 512 ram lik vps veriyorlar :/
onun için istiyorum daha çok :D
edit : cpu u çok kullandığım için vps almamı önderdiler. çok kez ss gönderdiler. doğru yani.