1 Site İçin Kaç Mb Ram Gerekir - VPS
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------lan bizde keyfimizden almıyoz :D
ipnetor emre nin yüzünden :| sunucuyu devretti :| g.t gibi kaldık :|
kullandığım reseller tarifesi vps fiyatından daha yüksek :S o yüzden vps almayı düşünüyorum :| 40 lira reseller paketim tutuyor :| 30 lira 512 ram lik vps veriyorlar :/
onun için istiyorum daha çok :D
-----------------------------ayda 40 lira resellere veriyosun öyle mi?
resellerin özelliklerini yazar mısın buradan? ve hangi firmadan aldığını?
mutlaka konu altından dönüş yapıcam :D
-
@ntxsoft 8 ~ 10 tane vps 2 çekirdekli işlemciyi paylaşıyor vps mantıklı mı yani? Bayi hostun server erişimli biraz daha büyük pay sahibi başka hiç bir özelliği yok. ortak server havuzunda daha çok sistem kaynağına sahip olabilirsin hatta.. sadece belirli cpu kullanım kısıtlaması haricinde.
-
- 25 Alan Adı Hesabı
- 2500 MB Alan
- 25 GB Bant Genişliği
- Sınırsız Access Veritabanı
- 100 E-Posta Hesabı
- 35 Alt Alan Adı
40 TL/AY ben daha vermedim. emre sunucuyu yeni devretti (emre = tr_ip müriddir)emredeyken 10 lira veriyodum bu pakede :D onuda arada sırada :D :Dşimdi devredinde benim kullandığım paket bunların bu pakedine tekabül ediyo. bende daha ucuz olması için vps almayı düşünüyorum- 512 MB Ram
- 30 GB Alan
- 300 GB Bant Genişliği
- 10 Mbit Bağlantı
- 2 IP Adresi
- Plesk Panel 8.x
- Ücretsiz Kurulum!
- Türkiye Locasyon
30 TL/Aylık şu paket meseka aklıma yatan. 10 lira 10 liradır. keyfimizden almıyoz ya bizde :| -
valla kendim alsam 1 sunucu kaç VPS ye bölünmüş , bağlantı havuz mu yoksa garanti mi , full managed mi değil mi ve bunun gibi bir çok şeyine bakardım ama senin işin sen hallet.
+ o reseller paketine ayda 40 TL isteyen kim? ( isteyebilir ; sonuçta serbest piyasa dimi )
şunu söyliyim ben :
200k hitli , cacheli script kullanan bi site , hostgatorun aylık 10$ lık paketinde sorunsuz barınıyo :) bu cümle zaten özetliyo herşeyi :)
-
hostgator windows sunucu veriyormuydu ?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
hostgator windows sunucu veriyormuydu ?
-----------------------------Hosting olarak dahi vericekti sanırım fakat şuan vermiyor. VPS/VDS veriyo olabilir bilmiyorum ama tekrar söylüyorum
sana Reseller dahi gerekmiyor . 1.5 hitli 1 site için normal host yeterli.
-
noldu ne bitti foxli aldinmi?
-
vazcaydım. resellere devam =)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------vazcaydım. resellere devam =)
-----------------------------oh be :D