1. Tahribat Muzik Bulusmasi
-
emre aydına laf atma lan gözdem ona bas ç.alıyor vardır bir bildiği
-
yasaklılar listesine koyduğun pinhani'nin gitaristi; yavuz çetin,serdar öztop,bora uslusoy,asım can gündüzle beraber türkiyenin en iyi solo gitaristlerinden biridir.keza pinhani dinlenilebilitesi en yüksek olan yerli pop gruplarındandır.diğer isim emre aydın'ında turkrock.com'un kurucularından + müzik potansiyeli olan sağlam popçulardan olduğunu söylemekte yarar var.
her ne kadar kıl bir yorum olsa da ismine paraf çektiğin o grupların elemanları türkiye ve dünyadaki bir çok punk grubundan daha profeşınıldır. punk zaten yeryüzünde çalınması en kolay olan müziklerden biridir.istisnalar hariç.
böyle bir platformda müzik tartışmak ne kadar sağlıklı olur orası muamma. yinede gidenlerebol eğlenceler
-
yaz beni bakalım. haftasonu olsun.
enstruman müzikte bilgilendiririm sizi:) gitarımın teli koptu taktırırsam getirir çalarım söylersiniz:)
-
acaip ayrımcı bi buluşma olmuş :D
-
Progressive Trance Parcalar Yapıyorm Eger Mekan ve Ortam uygunsa Seve Seve gelirim.
-
Haftaiçi olduğu için kimse gelmez.
-
bu arada fistan gelse demişsin o bugün minsk dolaylarına uçuyor 2 ay yok
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------yasaklılar listesine koyduğun pinhani'nin gitaristi; yavuz çetin,serdar öztop,bora uslusoy,asım can gündüzle beraber türkiyenin en iyi solo gitaristlerinden biridir.keza pinhani dinlenilebilitesi en yüksek olan yerli pop gruplarındandır.diğer isim emre aydın'ında turkrock.com'un kurucularından + müzik potansiyeli olan sağlam popçulardan olduğunu söylemekte yarar var.
her ne kadar kıl bir yorum olsa da ismine paraf çektiğin o grupların elemanları türkiye ve dünyadaki bir çok punk grubundan daha profeşınıldır. punk zaten yeryüzünde çalınması en kolay olan müziklerden biridir.istisnalar hariç.
böyle bir platformda müzik tartışmak ne kadar sağlıklı olur orası muamma. yinede gidenlerebol eğlenceler
-----------------------------bir yewrde haklısın .... tek sorun o kisinin orda olmamasi gerketigi 2 ritim atip veledleri topluolar
bence tokio hotel den farklari yok emre aydina gelirsek ona kendim kılım
cok istersen sende gel orda guzel bi ortamda tartisiriz bunlari ??
-

yerine, Tahribat.com 1.Müzik Buluşması daha doğru olur. Keşke Ankarada da bu tür etkinlikler olsa..
-
merak etme bu carşamba akanradayim :D isteyen gelsin arasin gorsun