1. Tahribat Muzik Bulusmasi
-
hocalar gitar varmı gitar ? benim akndi yaptığım slow pop parçalarvar ve sesimde gayet yerinde sölemesi ayıp olsun.
gitar varsa ve çalabilen iyi biri varsa ben orada olabilirim =)
-
teklifin için teşekkür ederim.ayrıca zamanı gelmişken söylemek istiyorum.unirock'da seni biraz terslemiştim.kusuruma bakma.buluşma olayına gelince gelemeyeceğim.herkese iyi eğlenceler diliyorum.
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------yasaklılar listesine koyduğun pinhani'nin gitaristi; yavuz çetin,serdar öztop,bora uslusoy,asım can gündüzle beraber türkiyenin en iyi solo gitaristlerinden biridir.keza pinhani dinlenilebilitesi en yüksek olan yerli pop gruplarındandır.diğer isim emre aydın'ında turkrock.com'un kurucularından + müzik potansiyeli olan sağlam popçulardan olduğunu söylemekte yarar var.
her ne kadar kıl bir yorum olsa da ismine paraf çektiğin o grupların elemanları türkiye ve dünyadaki bir çok punk grubundan daha profeşınıldır. punk zaten yeryüzünde çalınması en kolay olan müziklerden biridir.istisnalar hariç.
böyle bir platformda müzik tartışmak ne kadar sağlıklı olur orası muamma. yinede gidenlerebol eğlenceler
-----------------------------bir yewrde haklısın .... tek sorun o kisinin orda olmamasi gerketigi 2 ritim atip veledleri topluolar
bence tokio hotel den farklari yok emre aydina gelirsek ona kendim kılım
cok istersen sende gel orda guzel bi ortamda tartisiriz bunlari ??
----------------------------- -
keşke istanbulda olsaydım...
-
a.m.k muzikkonusu acilsa bilen bilmeyen zıplar :d bulusma dioz bilenler susuyor ne bu ??
bilginizemi guvenmiyorsunuz : yada hrkez pinhanimi dinblio :D :D
-
a.m.k muzikkonusu acilsa bilen bilmeyen zıplar :d bulusma dioz bilenler susuyor ne bu ??
-------------------------
kız var mı kızz -
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------a.m.k muzikkonusu acilsa bilen bilmeyen zıplar :d bulusma dioz bilenler susuyor ne bu ??
-------------------------
kız var mı kızz
-----------------------------Sende şeyin şeyine şey kaçırma :B
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------a.m.k muzikkonusu acilsa bilen bilmeyen zıplar :d bulusma dioz bilenler susuyor ne bu ??
-----------------------------Haftaiçi Olması yeterli bir neden değil mi?
-
degil bu arada gelen herkeze 1 kız benden :D ciddiyim
-
1-abi olaya negatif giricem ama sana fln bi artniyetim yok konu ve içeriğine takılmış durumdayım sonra birde aşağıdakiler temelli bnm görüşlerim : P
1.a müzik buluşması diyorsunuz sonra gelipşunu dinleyen gelmesin rap tu kaka pop ztn sittir et pinhani alternatif at onu e ne kaldı rock fln kaldı e genel anlamda müzik dinleyenler nerede o zmn(bakın rocka bok atmıyorum sadece muzik buluşması diyorsanız öyle ayrımcılık yapamazsınız yoksa rock dinlerim yani ) konunun adı "1.tahribat "buluşulması istenen müzik türü neyse o" buluşması olmalı imiş miş muş
1.b ya muzik görecili ve öznel bir şey bu kötü bunu dinleyen gelmesin dersen onu dinleyenede küfretmiş gibi oluyorsun(ya pinhaninin bazı şarkılarını seviyorum hem siyasiyabend dinleyen olmadı galiba aranızda.ilk mesajı okuduktan sonra düşündüğümü yazimde az empati yapın dedim)
neyse konuyu daha dallanıp budaklandırmak istemem forumda ara ara böyle çok ayrımcı mesajlar görüyodum bu mesaj altında toptan bi olayı anlatim dedim herkes bir sonuç çıkarsın burdan
konu açarken başlıkla içerik birbirini tutsun
konu açarken ben biliyom siz bilmiyosunuz tavrında olunmasın(bu bu konuya değildi dediğim gibi genele)
konu açarken sevmediğiniz bir konuyu kişiyi olguyu ayırmak yerine sevdiğiniz bir konuyu yazın ki konu içeriği itici gelmesin mesala bu konuda "popcular emre aydıncılar pinhani dinleyenler direk dışarı " yerine "(gelinmesi istediğin müzik türü ne ise işte sen yaz burayı) ile ilgilenen arkadaşlar buluşmaya gelirse daha iyi bir sonuç çıkacağına inanıyorum ayarında bir msj yazabilirdin"
yukarda yazdıklarım bazıları genele bazıları bu konuya sadece öneri niteliğindedir sen şunu yap sende bunu yap höttörö höt bir konuşma değildir yanlış anlaşılmasın istiyorum
-
bilgen benim rap e bi lafim yok sdece pinhani we emre aydin karsitiyim :D gerisi guzel