1 TB Mail.Ru Cloud Hesap Alinir
-
hipokondriyak bunu yazdıKaptan bunu yazdıPiratebay bunu yazdıKaptan bunu yazdı
İstiyorum hocam ama dedigim gibi 16 aralıkta öderim
Hiç sıkıntı değil hocam benden eski müridsin sonuçta atıyorum pm ile şifre kullanıcı adı
tişikkirler sipirmin
patlama riski yuksek haci
Neden
-
Kaptan bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıKaptan bunu yazdıPiratebay bunu yazdıKaptan bunu yazdı
Neden
çünkü hesap adanadan açılmış :D
harbiden neden patlasınki ?
-
GUS bunu yazdıKaptan bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıKaptan bunu yazdıPiratebay bunu yazdıKaptan bunu yazdı
Neden
çünkü hesap adanadan açılmış :D
harbiden neden patlasınki ?
Adanadan açsam patlardı belki :D
Ankara Altındağdan açtım ömrü uzundur :D
Bide ben soruyum harbi neden patlasın ki ? :D
-
varsa satan banada bir pm
-
hacam ruslardan uzak durun lan dosyalarinizi virusler bu yavsaklar.
-
7 dolar verin 1 yıllık 1 TB alın. Uğraştığınıza değmez.
-
ep3xah bunu yazdı
pm den ulaşırsın dostum ama 3 basamaklı bir sayı fiyat.
YOK DAHA NELER
-
Mail.ru'da ibneliğe başlamış eskiden windows programıyla 2 GB ve üstü dosya atabiliyorduk şimdi olmuyor. 2 GB üstü dosya yüklenmiyor hiç bir şekilde.
-
Konuyu gorunce aklima geldi faydalanmak isteyen sakarya universitesi ogrencileri veya sau ogrencisi yakinlarina bu haberim. Google ogrenci hesaplarina driveda tami tamina 2 pb (petabayt) veriyor. Dun aksam kesfettim bunu bug mi degil mi bilmiyorum butun bulut hesaplarimdaki dosyalarimi suan buraya atiyorum bana misin demiyor :D
-
CnkGn bunu yazdı
Konuyu gorunce aklima geldi faydalanmak isteyen sakarya universitesi ogrencileri veya sau ogrencisi yakinlarina bu haberim. Google ogrenci hesaplarina driveda tami tamina 2 pb (petabayt) veriyor. Dun aksam kesfettim bunu bug mi degil mi bilmiyorum butun bulut hesaplarimdaki dosyalarimi suan buraya atiyorum bana misin demiyor :D
2 petabyte yazıyor şaka mı bu?
Hacı cloud denen şey bu kadar gelişmiş olamaz. Google hdd'leri bedavaya mı mâl edecek. 5tb veri atsan 6.tb da banlarlar muhtemelen. Sınırsız hosting gibi olmuş :P