1 Yılda 6 Maus (Hangi Maus Önerirsiniz)
-
1 yılda 6 tane mausum bozuldu (laptop kullanıyorum) . hepsi 20 lıra cıvarındaydı .
uzun sure kulanabilcem (en önemli vurmaya çarpmaya dayanıklı)
hassas
hangi maus önerirsiniz ? fiyat (50 ye kadar)
-
http://www.hepsiburada.com/logitech-v320-kablosuz-2.4ghz-optik-mouse-910-001127-/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd01014
Kullanıyor ve çok memnunum.
-
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-000699-v550-nano-cordless-laser-mouse-%28gri%29/productdetails.aspx?I_ID=34672
Logitech v550
abi sırf tekerleğine hastayım ya... Bi savuruyosun koca sayfayı baştan aşağı tarıyo :D
Pili 18 ay gidiyo yazmislar ama alali bi kac gun oldu, dogrulugunu teyid edemicem :D
-
la garantisi yokmu bunların 20 tl deyip geçme yapıştır garantiye
-
A4 Tech den şaşma derim
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
la garantisi yokmu bunların 20 tl deyip geçme yapıştır garantiye
-----------------------------garnatiye yolıcam 6 tl kargo parası istiyolar garantiden geliyo gene bozuluyo
bazılarını babam aldı çarşıdan ondan
-
a4tech swop 3 optik mause mi alalı 5 yıl oluyor , hala banamısın demedi , toplulari temizle temizle nereye kadar 5 sene önce bunu almıştım (ilk optik furyasında )
hala taş hala ilk günkü gibi , tek bir fark war ilk aldımda kırmızıydı şimdi kırmızı beyaz oldu renklerin yarısı ucmus =)
ancak alırsam a4tech den başka marka almam , daha sağlamı daha kalitelisi yok . bi logitech var oda çok pahali bea =)
kablosuz alacaksan logitech in 40-50 tl civari tüm mauseleri işini görür , bozulursa ver garantiye onların garantisi de sağlam ama usb gibi takacaksan kablosunu a4tech
-
valla bende a4 tech x5-22D var epeydir kullanıyorum 1.5 yıl olmuştur. bende laptop ile kullanıyorum, yine uygun bi fiyata almıştım office store dan :) mause iştenolacak :D ama senin mause olayı yakındabi bilgisayarparası olacak gibi.. dikkatli kullan hacı genede ..
-
kablosuz logitech alım ben o zaman bozulan maus lar everest marka
-
A4 tech X7 kablolu oyun faresi tavsiye ederim.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
A4 tech X7 kablolu oyun faresi tavsiye ederim.
-----------------------------askere gitmeden önce aldım hala kulanıyorum...