folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 1 Yılda 6 Maus (Hangi Maus Önerirsiniz)

1 Yılda 6 Maus (Hangi Maus Önerirsiniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bu konu iyi oldu. ben de isteğimi yazayım.

resmen senelerdir şöyle bir mouse arıyorum:

1)(bu çok önemli) ortadaki scroll'u çok kaliteli olcak, tık tık tık diye hissederek dönecek. web browser'larda yeni tab açmak için orta scroll'a bastığım zaman en ufak aşığı yukarı kayma fln olmadan rahatça basabileceğim.

2) kablosuz olacak.

3) pili iyi gidecek.

4) mini olmayacak. standart boy olacak.

bu özelliklerde bir mouse üreten firmanın taşşağını öpecem.

bi üste bak görcen hocam 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

tekerlek kısmının dediğim gibi olduğuna emin misin?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001236-m705-marathon-mouse-%28unifying-&-3yil-pil%29/productdetails.aspx?I_ID=41349

bunu bi önceki modeli var bende yeniden tasarlamışlar sanırım

1,5 yıldır kullanıom halen ilk aldığımdaki gibi ve devamlıda yere düşüyor hiç bozulmadı

aldığımdan beri 1 kere değiştirdim pil ondada klavyenin pili azalmıştı yeni pil takcaktım mouse taktım yeniyi mousetakileride klavyeye geçirdim

ortadaki tekerlek içinde mouseun altında ayar var istersen tık tık gidiyo istersen dişsiz  dönüyor

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

a4techx7 hocam

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001236-m705-marathon-mouse-%28unifying-&-3yil-pil%29/productdetails.aspx?I_ID=41349

bunu bi önceki modeli var bende yeniden tasarlamışlar sanırım

1,5 yıldır kullanıom halen ilk aldığımdaki gibi ve devamlıda yere düşüyor hiç bozulmadı

aldığımdan beri 1 kere değiştirdim pil ondada klavyenin pili azalmıştı yeni pil takcaktım mouse taktım yeniyi mousetakileride klavyeye geçirdim

ortadaki tekerlek içinde mouseun altında ayar var istersen tık tık gidiyo istersen dişsiz  dönüyor

tık tık gitmesi, sert ve oynak olmayacak şekilde mi?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

paraya kıyıp razer mamba al bence.  1 yılda 6 mouse (maus ne ulan ?!) harcadığına göre sana dayanıklı bişey lazım sanki :) 

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

6 yılda 1 mouse.... nasıl mı ?

microsoftun kablosuz laptob mousesi ile. aynı mouse ile ondan öncesinde knigt oynuyordum 2 yıl gitti. sen hesabet

knighte bile 2 yıl dayanan bi mouse.

normal kullanırsan 10 yıl filan gider heralde.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ramon
    Ramon's avatar
    Erkek

hacktorx bunu yazdı:

6 yılda 1 mouse.... nasıl mı ?

microsoftun kablosuz laptob mousesi ile.

seninki de reklam gibi olmuş be abi :D

bende everest m7098 mi ne var, 2 sene kullandım rahattı kullanımı. şimdi kablo girişinde bi temassızlık var galiba hala bi gün çalıştırabilirim ümidiyle saklıyorum mouse'u :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hacı x7 oyun mousu yada steelseries xai al xai 70 lira ama hiç bi bok olmaz ;d daha sağlam istiosan git razer deathadder al daha az fiyat istiyorsan kablosuz wireless microsoft mouslarından al sağlamdır onlarda :) oda yoksa teknosaya git klavye al yanında a4tech veriorlar beleşe =)

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bilmiyorum hoca bu işini görürmü hesaplı dayanıklılık ne kadar olur bilemem ..  : A4 Tech Op-50D
    http://www.exa.com.tr/a4tech/mouselar/a4_tech-339-999.html

bide biraz tuzlu almak istersen : Logitech M705
    http://www.exa.com.tr/logitech/mouselar/logitech_m705-339-9696.html

Toplam Hit: 5222 Toplam Mesaj: 34