10 Liralık Kulaklığım Bozuldu Götürmeye Utanıyom
-
teknosadan 3 hafta önce aldığım kulaklığın sağ şeyi bozuldu ses çıkmıyor. Şimdi ben bunu götürsem değiştirirler mi? Aldığımda fatura verdiler faturası duruyor hala. Şimdi ne yapmam lazım adama gidip durduk yere bozuldu desem adam değiştircek mi? 10 lira bide utanıyom götürmeye:D 2 yıl garantisi varmış internetten baktım:D
-
hacı git götür uğraşsınlar :)
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------hacı git götür uğraşsınlar :)
-----------------------------şimdi adam bana karşı gelirse yok sen bozmuşundur cart curt derse hakkımı nasıl arıcam la?
-
büyük tekno marketlerden birinden aldiysan utanmana gerek yok oradaki çalişanlarda işçi sonuçta 10 lira için yarım gün çalişiyorlar hiç utanmana gerek yok senden kaynakli sorun değilse büyük ihtimal değiştirirler. (aradan uzun zaman geçtiyse değiştirmezler, sen bozmuşsun niye değiştirsinler ki.) küçük bir bilgisayar dükkanından aldiysan hiç boşuna gitme at çöpe yenisini al.
-
ne utanıyosun abi :D ben zamanında 3 liralık alet oyuncak alıp içindeki duracell pilleri götürüyordum piller 6 lire oyuncak 3 liraydı :D
-
NE DEMEK UTANIYORUM.... 10 tl LİK ÜRÜNÜ piyasaya sürüp 2 yıl garanti veriyolarsa müşteri tarafından geri gelebileceğinide düşünüyorlardır onu göze almışlardır bu ayıp değil senin hakkın.. garantinin anlamı şudur ki , isterse 1 tl olsun ,ürünü arıza olduğunda iki yıl boyunca firmaya getirip ücretsiz olarak garanti kapsamında tamirat ve değişimini yaptırırsındır... bu açık ve net seni 10 tl lik ürünü garantiye getirdiğin için eleştiren birisi olursa çıkarsın sana cebinden 10 tl versin
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------şimdi adam bana karşı gelirse yok sen bozmuşundur cart curt derse hakkımı nasıl arıcam la?
-----------------------------ürünü senden alıpta garantiye yollayacak kasiyer satıcı veya müşteri hizmetleri herneyse sana laf söylerse altta kalma, çünkü garanti kapsamına girip girmeyeceğini söyleyebilecek tek kişi o ürünü inceleyecek buna karar verecek olan yetkili servistir, distiribitördür vb. ...
-
Git 1 tane daha al onlar utansın
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------teknosadan aldısan sen bozdun demezler 1 haftayı geçmediyse zaten direk degiştirirler yok filan derlerse fişle birilikte müdürn odaya çıkmya çalış müdürün odasındada tüketici hakklaları filan de hemn degiştirirler :)
-
onlar sikindirik ürün satarken utanmıyo amk
-
Git ver ne utanması. Ben 11 liralık USB yi gönderdim yerine gıcır bir tane gönderdiler. Üstelik sadece market fişi ile. Garanti belgesi felan da yok.