folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 10 Liralık Kulaklığım Bozuldu Götürmeye Utanıyom

10 Liralık Kulaklığım Bozuldu Götürmeye Utanıyom

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

teknosadan 3 hafta önce aldığım kulaklığın sağ şeyi bozuldu ses çıkmıyor. Şimdi ben bunu götürsem değiştirirler mi? Aldığımda fatura verdiler faturası duruyor hala. Şimdi ne yapmam lazım adama gidip durduk yere bozuldu desem adam değiştircek mi? 10 lira bide utanıyom götürmeye:D 2 yıl garantisi varmış internetten baktım:D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

hacı git götür uğraşsınlar :)

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

nevorapat bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi adam bana karşı gelirse yok sen bozmuşundur cart curt derse hakkımı nasıl arıcam la?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

büyük tekno marketlerden birinden  aldiysan utanmana gerek yok oradaki çalişanlarda işçi sonuçta 10 lira için yarım gün çalişiyorlar hiç utanmana gerek yok senden kaynakli sorun değilse büyük ihtimal değiştirirler. (aradan uzun zaman geçtiyse değiştirmezler, sen bozmuşsun niye değiştirsinler ki.) küçük bir bilgisayar dükkanından aldiysan hiç boşuna gitme at çöpe yenisini al.

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ne utanıyosun abi :D ben zamanında 3 liralık alet oyuncak alıp içindeki duracell pilleri götürüyordum piller 6 lire oyuncak 3 liraydı :D

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

NE DEMEK UTANIYORUM.... 10 tl LİK ÜRÜNÜ piyasaya sürüp 2 yıl garanti veriyolarsa müşteri tarafından geri gelebileceğinide düşünüyorlardır onu göze almışlardır bu ayıp değil senin hakkın.. garantinin anlamı şudur ki , isterse 1 tl olsun ,ürünü arıza olduğunda iki yıl boyunca firmaya getirip ücretsiz olarak garanti kapsamında tamirat ve değişimini yaptırırsındır... bu açık ve net seni 10 tl lik ürünü garantiye getirdiğin için eleştiren birisi olursa çıkarsın sana cebinden 10 tl versin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

nevorapat bunu yazdı:

şimdi adam bana karşı gelirse yok sen bozmuşundur cart curt derse hakkımı nasıl arıcam la?

ürünü senden alıpta garantiye yollayacak kasiyer satıcı veya müşteri hizmetleri herneyse sana laf söylerse altta kalma, çünkü garanti kapsamına girip girmeyeceğini söyleyebilecek tek kişi o ürünü inceleyecek buna karar verecek olan yetkili servistir, distiribitördür vb. ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Git 1 tane daha al onlar utansın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

nevorapat bunu yazdı:

teknosadan aldısan sen bozdun demezler 1 haftayı geçmediyse zaten direk degiştirirler yok filan derlerse  fişle birilikte müdürn odaya çıkmya çalış müdürün odasındada tüketici hakklaları filan de hemn degiştirirler :)

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

onlar sikindirik ürün satarken utanmıyo amk

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Git ver ne utanması. Ben 11 liralık USB yi gönderdim yerine gıcır bir tane gönderdiler. Üstelik sadece market fişi ile. Garanti belgesi felan da yok.

Toplam Hit: 3223 Toplam Mesaj: 26