10 Liralık Kulaklığım Bozuldu Götürmeye Utanıyom
-
ne utanıcan hacı ben 5 tlye usb çoğaltıcı aldım bozuk cıktı attım kafalarına.10 tl para değil mi
-
Ne utanicaksin hocam. Bende 25tl ye kulaklik aldim seyrek olarak sag taraftan ses gelmiyordu goturdum sorun yok dedi. Geri geldim aynisi oldu ve kalitesinden de memnun degildim. Ertesi gun gittim vermeye yine alamayiz, firma bunu almiyor servise gonderilecek dedi. Ben usteleyince sisteme girdi bilgisayardan; kusura bakmayin urunun iadesi varmis dedi aldilar geri parami aldim ciktim. Git ver hocam oradan da bi daha urun alma mediamarkttan al. 14 gun icinde istedigin kadar kullan mrmnun olmazsan git geri ver.
-
ben 5 tl lik kulakligi goturmustum neden utanicaksin ki adam garanti neden veriyor
-
adam o kulaklığa 10tl bakiye koyduysa bir de üzerine garanti eklediyse zaten geri gelmesini göze almış demektir.Ayrıca utanılacak ne war? günlük 10tl ye çalışanların olduğu bi ülkedeyiz
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------onlar sikindirik ürün satarken utanmıyo amk
----------------------------- -
allah belasını versin teknosa'nın. hocam ver geri ver,bağır,çağır , dağıt mekanı,yak AVM'yi
-
teknosaya ayarım abi. hiç sevmiyorum telefon ediyorum evden kimse açmıor en az 20kere aradm. kalktım mağazaya gittim. içerde tekrar aradım... kasanın yanında telefon çalıor bi allahın kulu bakmıor sonra birisi gitti açtı. çıktım gitti dahada bişe almam ordan mecbur kalmadıkça ayrıca fiş fatura ları kesinlikle atmayın bi kutum var evde bütün fiş fatura orda. istediğiniz bi soru varsa sorabilirsiniz baya bi uğraştım bu işlerle.
-
Hiç utanma direk götür. Şeref fukaraları bide çok iyi ürün satıyormuş gibi tekno asist zıkkımı koymuşlar adam bi saat inceliyor ürünü garantiye almadan önce
-
saga sola baktim saglam kulaklik bulamadim.yokmu elinde fazla kulakligi olan bi murid gondersin adama sevaptir lan ?
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------saga sola baktim saglam kulaklik bulamadim.yokmu elinde fazla kulakligi olan bi murid gondersin adama sevaptir lan ?
-----------------------------
bende var aslında da arkadaşın aldığı kalitesizlerden , yollasam yolda bozulur ahahah