folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 10 Liralık Kulaklığım Bozuldu Götürmeye Utanıyom

10 Liralık Kulaklığım Bozuldu Götürmeye Utanıyom

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ne utanıcan hacı ben 5 tlye usb çoğaltıcı aldım bozuk cıktı attım kafalarına.10 tl para değil mi 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Ne utanicaksin hocam. Bende 25tl ye kulaklik aldim seyrek olarak sag taraftan ses gelmiyordu goturdum sorun yok dedi. Geri geldim aynisi oldu ve kalitesinden de memnun degildim. Ertesi gun gittim vermeye yine alamayiz, firma bunu almiyor servise gonderilecek dedi. Ben usteleyince sisteme girdi bilgisayardan; kusura bakmayin urunun iadesi varmis dedi aldilar geri parami aldim ciktim. Git ver hocam oradan da bi daha urun alma mediamarkttan al. 14 gun icinde istedigin kadar kullan mrmnun olmazsan git geri ver.

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben 5 tl lik kulakligi goturmustum neden utanicaksin ki adam garanti neden veriyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

adam o kulaklığa 10tl bakiye koyduysa bir de üzerine garanti eklediyse zaten geri gelmesini göze almış demektir.Ayrıca utanılacak ne war? günlük 10tl ye çalışanların olduğu bi ülkedeyiz 

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

onlar sikindirik ürün satarken utanmıyo amk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek

allah belasını versin teknosa'nın. hocam ver geri ver,bağır,çağır , dağıt mekanı,yak AVM'yi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    teknosaya ayarım abi. hiç sevmiyorum telefon ediyorum evden kimse açmıor en az 20kere aradm. kalktım mağazaya gittim. içerde tekrar aradım... kasanın yanında telefon çalıor bi allahın kulu bakmıor sonra birisi gitti açtı. çıktım gitti dahada bişe almam ordan mecbur kalmadıkça ayrıca fiş fatura ları kesinlikle atmayın bi kutum var evde bütün fiş fatura orda. istediğiniz bi soru varsa sorabilirsiniz baya bi uğraştım bu işlerle.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Humanka
    Humanka's avatar
    Dişi

Hiç utanma direk götür.  Şeref fukaraları bide çok iyi ürün satıyormuş gibi tekno asist zıkkımı koymuşlar adam bi saat inceliyor ürünü garantiye almadan önce

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

saga sola baktim saglam kulaklik bulamadim.yokmu elinde fazla kulakligi olan bi murid gondersin adama sevaptir lan ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Humanka
    Humanka's avatar
    Dişi

lalada bunu yazdı:

saga sola baktim saglam kulaklik bulamadim.yokmu elinde fazla kulakligi olan bi murid gondersin adama sevaptir lan ?

bende var aslında da arkadaşın aldığı kalitesizlerden , yollasam yolda bozulur ahahah

Toplam Hit: 3224 Toplam Mesaj: 26