10 Mbps Yavaş Mı?
-
Daha geçen aya kadar metronet 2 mbit kullanıyodum soranlara hızlı dıyodum
sizin hız kavramınız baya bi gelişmiş biz çok geriden geliyoruz :)
-
Ben uydunet 3 MBit sınırsız kullanıyorum, 720p videoları takılmadan izleyebiliyorum. 10 MBit kullanımında sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Zaten internet hızı bir yerden sonra sadece download yaptığınızda ancak kendini hissettiriyor. Sayfa gezintileri, videolar vb. kullanımlarda 10 MBit internet fazlası ile yeter kanaatindeyim.
-
Gayet hızlı youtube da 1080 p videoları bile izlersin.
-
o zaman 10 a geçiyorum sağolun yorumlar için
-
hiç 10mbpsyi göremedim burda o yüzden bana göre çok çok iyi :D
-
10 mb hızını merak ediyorsan canlı kanlı deneyebilirsin.
Büyük ihtimal modeme kabloyla bağlısın. Denetim masasından ethernet kartı hızı otomatik,1gb yada 100mb yazan yeri bul 10 mb a ayarla.
Buraya yazıp sonuç bekleme, fiiii olarak dene. -
Amd-x bunu yazdı
eski bir türk telekom çalışanı olaraktan ki hala işleri düşünce yardıma koştuğum kurumun bana verdiği hizmet aşağıda olduğu gibidir ;
u235 tassak geciyo beyler inanmayın :R
Telekom o saha dolaplarını kullanmayı bilmeyen adamlarla dolu. Seneler önce nec marka adsl portlarıyla rezil etmişti kendini. şimdi de huave mi öyle bir marka saha dolabı kullanıyorlar. Az bi açıp okuyun şunun dökümanlarını. Sesim geliyormu muhabbeti gibi internet geliyormuuuuuu diye bağlantıyı kontrol ediyorlar. -
Amd-x bunu yazdıSARI bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
eski bir türk telekom çalışanı olaraktan ki hala işleri düşünce yardıma koştuğum kurumun bana verdiği hizmet aşağıda olduğu gibidir ;
u235 tassak geciyo beyler inanmayın :R
parasını ben vereyim lan git bir 8 Mbyte adsl al amk....
ahaha canım kardesim, zaten 8mbps kullanıyorum.
ama orospu cocukları yeni yetmeler saha dolaplarının amk'du, bize de böyle çile çekmek kaldı.
artık siz anlayın anlayacağınızı..
insan ayırt etmiyor herkesi sikiyor :R
Hocam Türk Telekom'la ilgisi olmayan bir ISP'nin çalışanı olarak paket netlimitsiz olduğu halde 22mbit hıza sahibim. Adaletleri böyle işte :)
-
ttnetin amk 6 mbit veriyorlar anaların amı gibi fatura sokuyorlar alayının amk
-
u235 bunu yazdı
Selamlar.2 senedir 100 mbps kullanıyorum ama parasal sıkıntıya girdiğim için hızımı 10 mbps ye düşürmeyi düşünüyorum.Daha önce hiç 10 kullanmadım.Kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilirler mi hızlı yada yavaş diye.Eğer çok yavaşsa mecburen 100 e devam edecem.
Mesela 720p bir youtube videosunu hiç duraksamadan izleyebilir miyim? Yada tahribattaki bir konu başlığına tıkladığımda yarım saniye içinde girer mi ?
EDIT:Sonradan gelen yorumlara göre şunuda belirteyim ucuz olduğu için zaten 100 mbps yi kullanıyordum.Yani zenginimde parasını bol ödeyip kullanıyor değilim.O yüzden artistlik falan olarak görülmesin :)
Hocam Kiev'de ne kadar 100 mbbs ? , A.K.K var mı