10 Mbps Yavaş Mı?
-
snuff13 bunu yazdıu235 bunu yazdı
Selamlar.2 senedir 100 mbps kullanıyorum ama parasal sıkıntıya girdiğim için hızımı 10 mbps ye düşürmeyi düşünüyorum.Daha önce hiç 10 kullanmadım.Kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilirler mi hızlı yada yavaş diye.Eğer çok yavaşsa mecburen 100 e devam edecem.
Mesela 720p bir youtube videosunu hiç duraksamadan izleyebilir miyim? Yada tahribattaki bir konu başlığına tıkladığımda yarım saniye içinde girer mi ?
EDIT:Sonradan gelen yorumlara göre şunuda belirteyim ucuz olduğu için zaten 100 mbps yi kullanıyordum.Yani zenginimde parasını bol ödeyip kullanıyor değilim.O yüzden artistlik falan olarak görülmesin :)
Hocam Kiev'de ne kadar 100 mbbs ? , A.K.K var mı
Benim kullandığım 25 tl.Ama geçen sokakda reklam tabelasında gördüm.12 tlye 100 mbps de varmıs kampanya.Baska bir firma onlar.
Hiç bir firmanın hiç bir paketinde kota falan olayı yok.
-
Haci konu dışı bişi sorcam
kaç mbiti görebiliyorsun hiz testlerinde, hiç hat ile sağa sola saldırmayı denedin mi
Genki tarafından 23/Mar/13 12:50 tarihinde düzenlenmiştir -
her ne kadar 100 mbps kadar keyif vermese de 10 mbit yeterli gelecektir hocam. bak bana 20mbit geliyor ama 10 mbit gelse de sorunsuz gelse diye dua ediyorum. stabilite önemli olan şey.
-
Genki bunu yazdı
Haci konu dışı bişi sorcam
kaç mbiti görebiliyorsun hiz testlerinde, hiç hat ile sağa sola saldırmayı denedin mi
Hacı hız testinde 95 96 mb görünüyor ama şuana kadar torrentde en fazla 8 megabaytla indirdiğini gördüm.
Sonuc:25 mbps ye indirdim paketi.
-
bu orosbu cocukları ttnetçiler 8 mbps birtürlü vermediler hep 3 e sabitliyorlar neymiş çok indiriyormuşum
ulan siz donumuzu her ay sonunda indirdiğinizde biz birşey diyormuyuz?
akk sı na takılmasan yeter hocammm sorun olmaz yağ gibi film izlersin
-
zalimadam bunu yazdı
bu orosbu cocukları ttnetçiler 8 mbps birtürlü vermediler hep 3 e sabitliyorlar neymiş çok indiriyormuşum
ulan siz donumuzu her ay sonunda indirdiğinizde biz birşey diyormuyuz?
akk sı na takılmasan yeter hocammm sorun olmaz yağ gibi film izlersin
hoca sende akk ya takılmışsın sınırı geçince 3mbite çekiyolar hızı o sanırım snde en fazla 10 gün sürüyodur bizde de öle sorun vardı şimdi bişeyler yaptı bizim yönetici şuan öle akk gibi bi sıkıntımız yok bence bi araştır bu akk sız paketiniz varmı die yoksa 3 mbit çekilmez valla