10 Numara Yöntem Ama Nasıl?
-
o siteye girersen öyle olur tabi. adamın senin siteye girmene ihtiyacı yok ki. şifre alanına şifreyi girdikten sonra firefox anlasa ne olur anlamasa ne olur
-
gokhan_ssl bunu yazdı:
-----------------------------@ Quetzalcoatl
Ama Vbulletin sistemde özel mesaj yolu ile gelince ekranda uyarı çıkmıyor, adrese direk girince çıkıyor.
-----------------------------
o zaman sorun yok :) -
ee yöntemi bekliyoruz
-
Anladığım kadarı ile ftp'deki klasörü şifreliyoruz bunuda .htaccess ve .htpasswd ile yapıyoruz onu yapmakta birşey yok önemli olan oraya girilen şifreleri nasıl kayıt ettiriyoruz? tam olarak orayı anlamadım işte..
devamınıda arkadaşlar getirsin.
-
www.aliatabak.com/a.jpg dosyasınn gizlersin, erişim izni vermezsin...
Sonra gider www.veliatabakti.com'un forumlarına www.aliatabak.com/a.jpg yi post olarak atarsın...
Ondan sonra o forum acıldığında, internet explorer a.jpgyi göstermek için sayfayı acmaya calışıtğında şifre sorar...
Bu kadar...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------www.aliatabak.com/a.jpg dosyasınn gizlersin, erişim izni vermezsin...
Sonra gider www.veliatabakti.com'un forumlarına www.aliatabak.com/a.jpg yi post olarak atarsın...
Ondan sonra o forum acıldığında, internet explorer a.jpgyi göstermek için sayfayı acmaya calışıtğında şifre sorar...
Bu kadar...
şifre kaydedilmiyor mu yani -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
şifre kaydedilmiyor mu yani
-----------------------------abi okuma yazma izni falan yok.Ondan şifre soruyor.Onun yerine bir klasörede şifre koyup yapabiliyordun 4-5 sene önce bi denemem olmuştu panelden.Oluyorda bence büyük birşey değilki bu :S gerke yok yani
-
oldu mu acep.
lan bu şifre kaydedebiliyorsa var ya mükemmel ötesi
edit: denedim olmuyör. bi ara oluru var gibi oluyor ama olmuyor. -
-----------------------------www.aliatabak.com/a.jpg dosyasınn gizlersin, erişim izni vermezsin...
Bu kadar...
-----------------------------hocam tamamda girilen şifreyi nasıl kayıt ediyoruz? bende Cpanel'den klasoru şifreliyorum ama şifreyi kayıt etmiyor, hem bu olayı yapan eleman .htaccess ile yapmış ve biraz Sosyal Mühendislik konuşturmuş açıklama kısmına örneğin : XXXXX Vbulletin Forumu - Lütfen Tekrar Giriş yapın demiş login ekranına ve bu olayı .htaccess ile yapıyor buraya kadar tamam benim sorduğum soru şifre kayıt işlemi için .htaccess dosyasının içine hangi kodları yazıyor?
not: yanlış girilen şifreler için errorlog tutmuyor bunuda araştırdım.
-
Bu kadar...
-----------------------------Olayın onla hiç alakası yok :)
Olay tamamen php ile yapılıyor.
xxx.jpg diye bir dosyaya 7-8 satırlık bir kod yazıp, hosta atıyorsun. Bu dosyanın içinde gördüğünüz pencereyi o yazdığınız kodlar çıkarıyor, girilen şifreyide başka bir yere kayıt edip var sayılan resmi sorunsuz şekilde açıyor.
Tabiki de olay .htaccess yardımıyla yapılıyor.