10 Parmak Yazma Ve Katiplik Sınavı
-
Bende giricem sınava bakalım hayırlısı inşallah . Tabiki torpilsiz bu işler çok zor
-
Liquid bunu yazdı
Bende giricem sınava bakalım hayırlısı inşallah . Tabiki torpilsiz bu işler çok zor
abileriniz varsa yardım alın yoksa geçmek zor abilerin adamlarına daha kolaylık sağlıyorlar :D
-
bunda baraj 70 puandı di mi yav 68 aldık yoksa katiptik seneye :D
-
TBT'ye üye olmayı başarıp 90 kelime yazmakta zorlanacak biri yoktur herhalde.
-
Sınava girmeyi düşünenler bilgi için pm atabilirsiniz arkadaşlar.
-
Şahsen Zabıt Katibiyim ve bu sene kazandım yaklaşık 2012'nin 3. ayından beri adliyede çalışıyorum. Size şu kadarını söyliyeyim gidin totonozu verin katip olmayın. Niye diyecek olursanız.
Çok çalışırsınız ( Bazıları çalışacaksın tabi derler ama öyle değil )
Çok çalışırsın hak ettiğin parayı almazsın
İşimi bitirip bir tur atayım mantığı yoktur ( Çünkü iş bitmek bilmiyor. Abartırız söylüyorum )
Otura otura kıça hava gitmez bu yüzden hep tahriş tahriş gezersiniz bilesiniz.
Bel ağrısı çekersiniz
Kafanız karışır duruşma tarihleridir, keşif tarihleridir, tutuklu dosyadır, takiptir, carttır curttur.
Saçlarınız dökülmeye başlar ( çünkü düşününce kafayı kaşı kaşı saçları dökersiniz)
Yani aklıma gelenler bunlar ama emin olun daha fazlasıda var.
Hamd olsun kesinlikle bu bir isyan yada şikayet değildir. Sadece bilginiz olsun diye diyorum. Önce araştırın sorun soruşturun sonra kazanmak isteyin. Ben sınavı kazanmadan önce, sadece duruşmalarda hakimin önünde yazı yazacağım sanıyordum ( Sadece sanmakla kaldım )
Edit: Ayrıca hocam on parmak programlarını falan sektor et ben dört parmakla yazıyorum ve seriye bağlayınca hızıma diyecek yok öyle ki duruşmaları idare edebilmekteyim. Sınavda da 145 net bırakmıştım.
tahref156 tarafından 13/Kas/12 22:11 tarihinde düzenlenmiştir