10 Tane Websitesi Yapılıcak
-
10 tane websitesi yapılıcak sağlam html css kasan arkadaş lazım tercihen istanbul içi 10 site için ödenicek tutar 5000 TL dir birisine lazımmış rica etti acil.
websiteleri teknik servis siteleri olucak
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------10 tane websitesi yapılıcak sağlam html css kasan arkadaş lazım tercihen istanbul içi 10 site için ödenicek tutar 5000 TL dir birisine lazımmış rica etti acil.
-----------------------------Ne sitesi olacak müdür onuda yazaydın iyiydi
-
edit: html ve css miş.
-
bu işin piyasası böle mi yaw :S bu yaz mutlaka öğrencem site yapmayı acelesi yoksa beklesin :D aceleniz varsada size up olsun ;)
-
akenaton bunu yazdı:
-----------------------------bu işin piyasası böle mi yaw :S bu yaz mutlaka öğrencem site yapmayı acelesi yoksa beklesin :D aceleniz varsada size up olsun ;)
-----------------------------sen ne sanıyordun :d
-
İzmir'deyim ama dediğin işi yapabilirim.
-
akenaton bunu yazdı:
-----------------------------bu işin piyasası böle mi yaw :S bu yaz mutlaka öğrencem site yapmayı acelesi yoksa beklesin :D aceleniz varsada size up olsun ;)
-----------------------------Katılıyorum.
Öğrenmeli aciliyeten.
Parası piyasası nedir bilemiyorum. Ancak bir mühendis adayı - yani ben- bunları öğrenmeli.
-
10 site için bence düşük fiyat :S tabi bence düşük çoğunuz için toplu rakam görünce deliye döndünüz :D birim fiyatı 500 TL oluyor ki buda prensiplerime aykırı :D şaka bir yana tek bir kişi yerime 10 ayrı kişiye iş verilse hem daha hızlı sonuç alınır hemde tek kişi değil 10 kişi kazanır :) değil mi dostlar ?
-
tasarımlar hazır mı ?
-
:D vayy aqqqqq boş vakit olsa paranın damına koymuştuk ama işteee :(:......
-
Sole yazin sonlarina dogru olsa sorun degil aslinda. Birik fiyati dusuk olaada toplu is oldugu icin guzel para. Ama tabi html + css deyincede bitmiyo is tam olarak nasi siteler istrniyo blmek lazim :). Yaz sonuna dogru olursa ist a da gelir gideriz ankaradan sorun degil