10 Tane Websitesi Yapılıcak
-
harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------:D vayy aqqqqq boş vakit olsa paranın damına koymuştuk ama işteee :(:......
-----------------------------işi bilsen ben bu paranın amına koyayım dersin. İşlere bakmak lazım ama 10 site, 5000 lira çok komik bir rakam, her türlü yapan bulunur ama profesyonel tasarım beklemek yersiz, özen beklemek yersiz, bunlara gerek duymuyorsa site yapılır tabi ki.
-
sadece tasarım mı olucak yoksa tasarım + sistem mi olucak ? 10 tane ayrı ayrı sistem mi yazılıcak ? yoksa tek sistem yazılıp 10 ayrı tasarımda mı çalıştırılıcak? yoksa 10 ayrı tasarım 10 ayrı sistem mi yazılıcak ? 10 ayrı sistem yazılıcaksa ama 1 dakika sadece html css demişsin
-
biri atlar şimdi 5000 yazıyor diye çok görür hemen kabul eder :)
10 site 5000 tl demişsin ama arkadaşların dediği gibi sitelerin kapsamı nedir tasarım hazırmı çok fazla script içeriyormu 3 günlük işmi 40 günlük işmi vb detayları yazarsan hem insanlar fiyat konusunda tatmin olurlar yada belirtilen ücretin ne kadar düşük olduğunu anlarlar bu sayede istediğin kişiye daha hızlı ulaşırsın işin detayını bilmeden kimsenin bu işe olumlu bakıcağını düşünmüyorum kabul edende zaten tecrübesizdir bu konuda.yada çok paraya ihtiyacı vardır abi ne olursa yaparım tarzında :)
-
siteler teknik servis sitesi kombi servisi gibi ayrıca sitelerin elemanın söyledigine göre dökümanlarını kendisi vericek sadece tasarım yapılıcak bana söylenen o
fiyat gayet iyi 20 günde iş teslimi bekliyorlarmış
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------siteler teknik servis sitesi kombi servisi gibi ayrıca sitelerin elemanın söyledigine göre dökümanlarını kendisi vericek sadece tasarım yapılıcak bana söylenen o
-----------------------------
Tasarim hespi icin ayri olucaksa biraz oznmek lazim ayri ayri yapilirsa bildigin birbirine benzeyen seyler olabilir. Ya da isi yapan in elinde hazirinda varsa onlari kullanir. -
yaparım yapcam diyen elemanın elinde patlar ne para alır nede karşı taraf memnun olur bu işi prolara bırakın fiyatıda biraz artırsın
-
halledelim hocam istanbul içi Detay ve şartları konuşalım anlaşırsak olur.. Fatura falanda istiyormusunuz ?
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------siteler teknik servis sitesi kombi servisi gibi ayrıca sitelerin elemanın söyledigine göre dökümanlarını kendisi vericek sadece tasarım yapılıcak bana söylenen o
-----------------------------sadece html tasarım yapılacaksa dökümana ihtiyaç yok kendisi yapsın naparsa o fiyata bide site düzenleme yaptıracak. r10 da yapan vardır ama burda sanmıyorum bu şartlar altında çalışacak birileri.
-
tahribatı hafife aldığımdan değil ama bu gibi ortamlarda düşük meblağlı ticari ilişkilerde bile memnuniyetsizlik had safhada olurken 10 milyarlık iş için iki tarafında memnun olacağına yüzde 1 bile ihtimal vermiyorum. naçizane tavsiyem fiyatı arttırıp sağlam bir firmayla anlaşın.
-
bu nedir arkadas biri gelip kafasına göre mesaj siliyor konu duzenliyor. tamam yöneticisin eyw de iş konusu bu iş geyik degil insanlar yorum da yapacak haksızlık varsa onu da soyleyecek.