10 Tane Websitesi Yapılıcak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

harddeath0070 bunu yazdı:
    -----------------------------

:D vayy aqqqqq boş vakit olsa paranın damına koymuştuk ama işteee :(:......

işi bilsen ben bu paranın amına koyayım dersin. İşlere bakmak lazım ama 10 site, 5000 lira çok komik bir rakam, her türlü yapan bulunur ama profesyonel tasarım beklemek yersiz, özen beklemek yersiz, bunlara gerek duymuyorsa site yapılır tabi ki.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

sadece tasarım mı olucak yoksa tasarım + sistem mi olucak ? 10 tane ayrı ayrı sistem mi yazılıcak ? yoksa tek sistem yazılıp 10 ayrı tasarımda mı çalıştırılıcak? yoksa 10 ayrı tasarım 10 ayrı sistem mi yazılıcak ? 10 ayrı sistem yazılıcaksa ama 1 dakika sadece html css demişsin 

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nitem
    nitem's avatar
    Erkek

biri atlar şimdi 5000 yazıyor diye çok görür hemen kabul eder :)

10 site 5000 tl demişsin ama arkadaşların dediği gibi sitelerin kapsamı nedir tasarım hazırmı çok fazla script içeriyormu  3 günlük işmi 40 günlük işmi vb detayları yazarsan hem insanlar fiyat konusunda tatmin olurlar yada belirtilen ücretin ne kadar düşük olduğunu anlarlar bu sayede istediğin kişiye daha hızlı ulaşırsın işin detayını bilmeden kimsenin bu işe olumlu bakıcağını düşünmüyorum kabul edende zaten tecrübesizdir bu konuda.yada çok paraya ihtiyacı vardır abi ne olursa yaparım tarzında :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

siteler teknik servis sitesi kombi servisi gibi ayrıca sitelerin elemanın söyledigine göre dökümanlarını kendisi vericek sadece tasarım yapılıcak bana söylenen o

fiyat gayet iyi 20 günde iş teslimi bekliyorlarmış

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı:

siteler teknik servis sitesi kombi servisi gibi ayrıca sitelerin elemanın söyledigine göre dökümanlarını kendisi vericek sadece tasarım yapılıcak bana söylenen o

Tasarim hespi icin ayri olucaksa biraz oznmek lazim ayri ayri yapilirsa bildigin birbirine benzeyen seyler olabilir. Ya da isi yapan in elinde hazirinda varsa onlari kullanir.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

yaparım yapcam diyen elemanın elinde patlar ne para alır nede karşı taraf memnun olur bu işi prolara bırakın fiyatıda biraz artırsın

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

halledelim hocam istanbul içi  Detay ve şartları konuşalım anlaşırsak olur.. Fatura falanda istiyormusunuz ?

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

EcHoLL bunu yazdı:

sadece html tasarım yapılacaksa dökümana ihtiyaç yok kendisi yapsın naparsa o fiyata bide site düzenleme yaptıracak. r10 da yapan vardır ama burda sanmıyorum bu şartlar altında çalışacak birileri.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

tahribatı hafife aldığımdan değil ama bu gibi ortamlarda düşük meblağlı ticari ilişkilerde bile memnuniyetsizlik had safhada olurken 10 milyarlık iş için iki tarafında memnun olacağına yüzde 1 bile ihtimal vermiyorum. naçizane tavsiyem fiyatı arttırıp sağlam bir firmayla anlaşın. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek

bu nedir arkadas biri gelip kafasına göre mesaj siliyor konu duzenliyor. tamam yöneticisin eyw de iş konusu bu iş geyik degil insanlar yorum da yapacak haksızlık varsa onu da soyleyecek.

Toplam Hit: 4220 Toplam Mesaj: 30