folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 100 Bin Kaçak Ermeni'yi Sınır Dışı Edebiliriz | Conilerin Efesi Konuşuyor

100 Bin Kaçak Ermeni'yi Sınır Dışı Edebiliriz | Conilerin Efesi Konuşuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

bencede kaçak ermenilere siktir çekmenin zamanı geldide geçiyo bile..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

adam elindeki kozu belirtmiş...

Ses Etme Hallederiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hayırlısı bakalım inşallah.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McBrAyN
    McBrAyN's avatar
    Erkek

Ölmüşüz Ağlayanımız Yok Kısacası  Ama Yinede Hayırlısı Diyelim...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

kimsenin canını yakmadan bişeyler yapsın yada bulunduğu makamı bıraksın.. yeter be abi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

Nedir Bu AKP düşmanlığı anlamıyorum. Sanki önceden herşeyimiz 10 numaraydı da onlar bozdu. Yaşım 30 çok genç sayılmam ama yaşlıda sayılmam. Tahribat ortalamasını bilmiyorum ama genelde lise ve üniversite düzeyinde, herneyse. Hayatımda hatırlayabildiğim ülke siyasi krizlerden, ekonomik bunalımlardan kurtulmadı. Mesut YILMAZ ile Tansu ÇİLLER'in ilkokul çocukları gibi kavgaları, devletin skilerinin otellerden kaybolması geliyor ilk anda aklıma. 2000 lerin başında "AYAKTA DURAMAYAN"başbakanlarımız oldu. İyi niyetliydi belki rahmetli ama ayakta duramayan birinin memleketi yönetmesini kimse beklemesin. Türkiye Cumhuriyeti bugün 87 yaşında ve 40 yılın üzerinde bu ülkeye etki etmiş bir Süleyman DEMİREL, Necmettin ERBAKAN var. 87 yılda bunlardan başka adam yok muydu ülkeyi yönetmeye yetecek adam. AKP nin yanlışları yok mu. Tabiki de vardır. Ancak şunu söyleyeyim, aklım ermeye başladığı zamanlarda bu ülkede yapılaması gerektiğini düşündüğüm şeylerin büyük bir kısmını yaptı AKP. Sırada doğudaki feodal yapının bozulması ve dokunulmazlıkların kaldırılması var. Ondan sonra herşey çok daha güzel olacak.

Akıl verme para ver a.q.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

iceberg bunu yazdı:
    -----------------------------

Nedir Bu AKP düşmanlığı anlamıyorum. Sanki önceden herşeyimiz 10 numaraydı da onlar bozdu. Yaşım 30 çok genç sayılmam ama yaşlıda sayılmam. Tahribat ortalamasını bilmiyorum ama genelde lise ve üniversite düzeyinde, herneyse. Hayatımda hatırlayabildiğim ülke siyasi krizlerden, ekonomik bunalımlardan kurtulmadı. Mesut YILMAZ ile Tansu ÇİLLER'in ilkokul çocukları gibi kavgaları, devletin skilerinin otellerden kaybolması geliyor ilk anda aklıma. 2000 lerin başında "AYAKTA DURAMAYAN"başbakanlarımız oldu. İyi niyetliydi belki rahmetli ama ayakta duramayan birinin memleketi yönetmesini kimse beklemesin. Türkiye Cumhuriyeti bugün 87 yaşında ve 40 yılın üzerinde bu ülkeye etki etmiş bir Süleyman DEMİREL, Necmettin ERBAKAN var. 87 yılda bunlardan başka adam yok muydu ülkeyi yönetmeye yetecek adam. AKP nin yanlışları yok mu. Tabiki de vardır. Ancak şunu söyleyeyim, aklım ermeye başladığı zamanlarda bu ülkede yapılaması gerektiğini düşündüğüm şeylerin büyük bir kısmını yaptı AKP. Sırada doğudaki feodal yapının bozulması ve dokunulmazlıkların kaldırılması var. Ondan sonra herşey çok daha güzel olacak.

ecevite kurban ol hoca (:
    Akpnin icraatları sayarmısın bi bana?

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

ülen adam abd yi işgal etse coniler istedi diye işgal etti dersiniz seviom lan sizi müridler :D

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:

iceberg bunu yazdı:

ecevite kurban ol hoca (:
    Akpnin icraatları sayarmısın bi bana?

Ecevit'in iyi niyetinden şüphem olmadığını  mesajda belirttim. Onun zamanında öksürsen borsa çakılıyodu aşağıya. Açıkçası yaptığı birşeyi hatırlayamıyorum şimdi.Daha önceki iktidarı hakkında çok fazla bilgim yok. Ama onda da çok fazla şey yaptığını sanmam.

Akıl verme para ver a.q.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Havlayan köpek ısırmaz.

http://yigitdemirag.com
Toplam Hit: 4554 Toplam Mesaj: 34