100 Bin Kaçak Ermeni'yi Sınır Dışı Edebiliriz | Conilerin Efesi Konuşuyor
-
nedir amk bu! isin bu lan senin kacak adamin ulkede isi ne? birisi bir ulkeden kacak olarak bulunuyorsa basarsin temeyi edersin sinirdisi.
madem 100 bin kacak ermenin vardi kenarda kose ne sikime elinde tutyordun? ne bok yemeye simdi cikip artizlik ediyorsun. bunlarin oldugunu biliyorsan onceden sinirdisi etmedigin icin bizden ozur dilemen gerekir. simdi tutmus rest cekiyorsun. sikerler oyle siyaseti. -
babakan acikca suc isledigini itiraf etmis.
ülkede 100.00 kacak ermeni oldugunu biliyorsun ama hicbisi yapmıyorsun.(o ne yapacak diyenlere: verirsin emri polis sınır dısı eder)
hukuken bu görevi kötuye kullanma sucu degilmidir ?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
babakan acikca suc isledigini itiraf etmis.
ülkede 100.00 kacak ermeni oldugunu biliyorsun ama hicbisi yapmıyorsun.(o ne yapacak diyenlere: verirsin emri polis sınır dısı eder)
hukuken bu görevi kötuye kullanma sucu degilmidir ?
-----------------------------Benzer bir pot youtube erişim konusunda da kırılmıştı. O yüzden hiç inandırıcı gelmiyor. Hedef oy almak olunca gerisi teferruat oluyor.
-
a.k birkaç ay önce onlara kapıyı açmaya çalışan onlar değildi, amma dönekler
-
topaç bile taayip kadar fırıldak değildir.
-
blackhammer bunu yazdı:
nedir amk bu! isin bu lan senin kacak adamin ulkede isi ne? birisi bir ulkeden kacak olarak bulunuyorsa basarsin temeyi edersin sinirdisi.
madem 100 bin kacak ermenin vardi kenarda kose ne sikime elinde tutyordun? ne bok yemeye simdi cikip artizlik ediyorsun. bunlarin oldugunu biliyorsan onceden sinirdisi etmedigin icin bizden ozur dilemen gerekir. simdi tutmus rest cekiyorsun. sikerler oyle siyaseti.
-----------------------------Kaçak Ermeniler yeni gelmediki buraya. Sürekli vardı zaten. Özal zamanında adamlar acından ölecekti. Tonlarca buğday gönderildi Ermenistan'a. Elektrik de gönderildi diye hatırlıyorum. Ermenistandaki adamların soykırım (yalanı)gibi bir iddiası yok. Adamlar açlık derdinde. Bu dışardaki tuzu kuru diasporanın işi. Tayyip de söyledi, "Ermenistan diasporanın etkisinden kurtulmalıdır." diye.
-
iceberg bunu yazdı:
blackhammer bunu yazdı:
madem 100 bin kacak ermenin vardi kenarda kose ne sikime elinde tutyordun? ne bok yemeye simdi cikip artizlik ediyorsun. bunlarin oldugunu biliyorsan onceden sinirdisi etmedigin icin bizden ozur dilemen gerekir. simdi tutmus rest cekiyorsun. sikerler oyle siyaseti.
-----------------------------Kaçak Ermeniler yeni gelmediki buraya. Sürekli vardı zaten. Özal zamanında adamlar acından ölecekti. Tonlarca buğday gönderildi Ermenistan'a. Elektrik de gönderildi diye hatırlıyorum. Ermenistandaki adamların soykırım (yalanı)gibi bir iddiası yok. Adamlar açlık derdinde. Bu dışardaki tuzu kuru diasporanın işi. Tayyip de söyledi, "Ermenistan diasporanın etkisinden kurtulmalıdır." diye.
-----------------------------nasıl iddaa ları yok ? hayal dunyasındamı yasıyorsun ?
ERMENİ ANAYASASI
"Üçüncü Dünya Ermeni Kongresi" olarak da anılan 1985 Sevr Kongresi'nde kabul edilen Ermeni Anayasası'nın takdim konuşmasını yapan Kongre Başkanı Rahip James Karnuziyan, Ermenilerin bölünmelerinden büyük sıkıntı çekildiğini açıklayarak, bu sıkıntıların giderilmesini ve birliğin sağlanmasını gerçekleştirmek için "birleşik bir grup" olmaktan başka çare bulunmadığını, Anayasa denilen metnin bu amaca yönelik bütün görüşleri kapsamı içerisine aldığını anlatmıştır.
Tarafsız gözlemciler, Anayasanın uygulanması halinde, "Ermeni davası için mücadele veren her türlü kuruluşun ve örgütlerin, Ermeni Kongresi'nin şemsiyesi altında toplanacağını" açıklamışlardır.
Anayasa'da "Ermeni Kongresi"nin amaçları genel olarak şöyle anlatılmıştır:
1. Dağınık halde bulunan Ermenileri birleştirmek ve bir yapı oluşturmak.
2. Kongreyi, dünyanın tanımasını sağlamak.
3. Türk işgali altındaki Ermeni topraklarını (!) kurtarmak için tüm siyasi ve diplomatik yolları kullanmak.
4. Ermenilerin vatanlarına dönüşlerini örgütlemek ve bunun için hazırlıklar yapmak.
5. Kongre merkezi İsviçre'de bulunacak.
6. Ermeni Ulusal Konseyi, Genel Kurul, Yönetim Konseyi gibi kuruluşlar oluşturulacaktır.kaynak: http://www.ermenisorunu.gen.tr/turkce/teror/ermeni_yasasi.html
bunu ben sokmadım herhalde adamların anayasasına.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
iceberg bunu yazdı:
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------nasıl iddaa ları yok ? hayal dunyasındamı yasıyorsun ?
ERMENİ ANAYASASI
"Üçüncü Dünya Ermeni Kongresi" olarak da anılan 1985 Sevr Kongresi'nde kabul edilen Ermeni Anayasası'nın takdim konuşmasını yapan Kongre Başkanı Rahip James Karnuziyan, Ermenilerin bölünmelerinden büyük sıkıntı çekildiğini açıklayarak, bu sıkıntıların giderilmesini ve birliğin sağlanmasını gerçekleştirmek için "birleşik bir grup" olmaktan başka çare bulunmadığını, Anayasa denilen metnin bu amaca yönelik bütün görüşleri kapsamı içerisine aldığını anlatmıştır.
Tarafsız gözlemciler, Anayasanın uygulanması halinde, "Ermeni davası için mücadele veren her türlü kuruluşun ve örgütlerin, Ermeni Kongresi'nin şemsiyesi altında toplanacağını" açıklamışlardır.
Anayasa'da "Ermeni Kongresi"nin amaçları genel olarak şöyle anlatılmıştır:
1. Dağınık halde bulunan Ermenileri birleştirmek ve bir yapı oluşturmak.
2. Kongreyi, dünyanın tanımasını sağlamak.
3. Türk işgali altındaki Ermeni topraklarını (!) kurtarmak için tüm siyasi ve diplomatik yolları kullanmak.
4. Ermenilerin vatanlarına dönüşlerini örgütlemek ve bunun için hazırlıklar yapmak.
5. Kongre merkezi İsviçre'de bulunacak.
6. Ermeni Ulusal Konseyi, Genel Kurul, Yönetim Konseyi gibi kuruluşlar oluşturulacaktır.kaynak: http://www.ermenisorunu.gen.tr/turkce/teror/ermeni_yasasi.html
bunu ben sokmadım herhalde adamların anayasasına.
-----------------------------Anayasa değil, dikkatli okursan "
Anayasa denilen metnin bu amaca yönelik bütün görüşleri kapsamı içerisine aldığını anlatmıştır."
Bence yine tuzu kuru diasporanın önderlik ettiği bişey. Yazdıklarımdan ermenileri sevdiğim gibi birşey anlaşılmasın. Binlerce insanımızı katletmiştir şerefsizler. Hamile kadınların karnına süngü saplayarak öldürmüştür.
-
akdamar adasındaki ermeni kilisesini yıkalım olay durur denemesi bedava
-
@Amd-x. Açtığın konuyu önce bir yorumla, kişisel düşüncelerinide ayrı paragrafta açarsın. Baştan aşağı ne dediğin kimi eleştirdiğin belli değil. Şahsen sevindim bu habere. Olması gereken bişeydi zaten. Sen git dönek gibi her ülkede yalakalık yapıp ermeni tasarısını onaylattır bizde vatandaşlarını ülkemizde besleyelim. Hiç s2mizde olmaz atarız 100.000 ermeniyi dışarıya yada gerçekten soykırım yapılır. Bu kez rahat ederiz :)