100 GB Download Yaptım Hızım Düşmedi Diye Sevinmeyin
-
önceden belirlenipte yeni yürürlüğe girmiş sistem. artık kotanızı aştıktan sonra hızınızı tarifeye göre düşürüyorlar. ben 20 mbps kullanıyorum, 100 gb ı aşmışım 10 gündür 1 mbps ile çekiyorum.
aslında bana mesaj attıkları tarihe kadar 100 gb download yaptığımı da düşünmüyorum. bir kaç defa 25 - 30 gb download başlatıp iptal etmiştim. muhtemelen download tamamlanmadan da iptal etsen dosya boyutunu kotandan kesiyorlar.
işin saçma tarafıda, kotam dolunca bana haber veriyorlar kotan doldu diye.
bilgilendiriyim dedim sizleri.
haydi kolay gelsin.
edit: superonline internet sağlayıcım.
-
yıllardır net limitsiz kullanıyorum 2 kere hızım düştü
bu ay 30 gb olmuştur sorun yok hatta hızımı arttırdım :D 3,5 mbite çekmiş götler :D ne oluyo dedim 7,5mbit geliyo şimdi hatta
-
-
8 mpbs ye kadar kullanıyorum şuana kadar hiç düşüş yaşamadım maşallah diyelim.Ayrıca 8 fakat 1 mb de cekiyor süper yani :D
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
önceden belirlenipte yeni yürürlüğe girmiş sistem. artık kotanızı aştıktan sonra hızınızı tarifeye göre düşürüyorlar. ben 20 mbps kullanıyorum, 100 gb ı aşmışım 10 gündür 1 mbps ile çekiyorum.
aslında bana mesaj attıkları tarihe kadar 100 gb download yaptığımı da düşünmüyorum. bir kaç defa 25 - 30 gb download başlatıp iptal etmiştim. muhtemelen download tamamlanmadan da iptal etsen dosya boyutunu kotandan kesiyorlar.
işin saçma tarafıda, kotam dolunca bana haber veriyorlar kotan doldu diye.
bilgilendiriyim dedim sizleri.
haydi kolay gelsin.
edit: superonline internet sağlayıcım.
-----------------------------kader ortağım. bende 20 mbps kullanırken 1 e düşürdüler cok can sıkıcı bi durum. aslnda bu kapıma gelen elemanı gorursem ıslak sopayla dövücem adil kullanım kotası yok bik bik kousuyodu
-
ne zamn hızımız yükseldi de düşsün :)
-
ben ttnet "8mbit'e kadar, kotasız" internet kullanıyorum, yıllardır hiç hızım düşmedi. modem arayüzünde önceden 8192 kbps yazıyordu fakat şu anda şöyle yazıyor (kendiliğinden oldu)
Trained Modulation:ADSL_2plus Upstream Rate (Kbps):798 Downstream Rate (Kbps):9413 -
yaklaşık 2 senedir superonline kullanıyorum. ondan öncesinde ttnet 8 mbps e kadar kullanıyordum. ttnet kullanırken benımde hızım dusmuyordu hic.
hatta 900 kb indiriyordum. o zamanlar da aylık 100 gb kadar download yapardım. benimkini de düşürmezlerdi. aynı şekilde super online de 15 gün öncesine kadar hiç düşürmedi.
fakat bu son zamanlarda adil kullanım koşulu adlı yürürlük devreye girmiş. öncesinden varmış ama uygulanmıyormuş adamın dediğine göre.
vel hasılı kelam birşeyler değişiyor artık.
-
geçen ay upload + download 1.1tb idi, ama hızım düşmedi, düşerse gider aboneligimi iptal ederim bu kadar net.
-

Kotam 100 GB'tı geçti ttnette ilk ayım
-
glaurung bunu yazdı:
-----------------------------
geçen ay upload + download 1.1tb idi, ama hızım düşmedi, düşerse gider aboneligimi iptal ederim bu kadar net.
-----------------------------hocam iptal edip ne tür bi çözüm yoluna gitmeyi düşünüyorsun ? benimde canım sıkıldı bu duruma. bir kaç defa telefonda sövdüm, aslında rahatlatıcı oluyor.