folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 100 GB Download Yaptım Hızım Düşmedi Diye Sevinmeyin

100 GB Download Yaptım Hızım Düşmedi Diye Sevinmeyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

önceden belirlenipte yeni yürürlüğe girmiş sistem. artık kotanızı aştıktan sonra hızınızı tarifeye göre düşürüyorlar. ben 20 mbps kullanıyorum, 100 gb ı aşmışım 10 gündür 1 mbps ile çekiyorum.

aslında bana mesaj attıkları tarihe kadar 100 gb download yaptığımı da düşünmüyorum. bir kaç defa 25 - 30 gb download başlatıp iptal etmiştim. muhtemelen download tamamlanmadan da iptal etsen dosya boyutunu kotandan kesiyorlar.

işin saçma tarafıda, kotam dolunca bana haber veriyorlar kotan doldu diye. 

bilgilendiriyim dedim sizleri.

haydi kolay gelsin.

edit: superonline internet sağlayıcım.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yıllardır net limitsiz kullanıyorum 2 kere hızım düştü

bu ay 30 gb olmuştur sorun yok hatta hızımı arttırdım :D 3,5 mbite çekmiş götler :D ne oluyo dedim 7,5mbit geliyo şimdi hatta

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Gharzvog Çöldeki Bedevi

TT net Çöldeki kutup ayısı

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

8 mpbs ye kadar kullanıyorum şuana kadar hiç düşüş yaşamadım maşallah diyelim.Ayrıca 8 fakat 1 mb de cekiyor süper yani :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

önceden belirlenipte yeni yürürlüğe girmiş sistem. artık kotanızı aştıktan sonra hızınızı tarifeye göre düşürüyorlar. ben 20 mbps kullanıyorum, 100 gb ı aşmışım 10 gündür 1 mbps ile çekiyorum.

aslında bana mesaj attıkları tarihe kadar 100 gb download yaptığımı da düşünmüyorum. bir kaç defa 25 - 30 gb download başlatıp iptal etmiştim. muhtemelen download tamamlanmadan da iptal etsen dosya boyutunu kotandan kesiyorlar.

işin saçma tarafıda, kotam dolunca bana haber veriyorlar kotan doldu diye. 

bilgilendiriyim dedim sizleri.

haydi kolay gelsin.

edit: superonline internet sağlayıcım.

kader ortağım. bende 20 mbps kullanırken 1 e düşürdüler cok can sıkıcı bi durum. aslnda bu kapıma gelen elemanı gorursem ıslak sopayla dövücem adil kullanım kotası yok bik bik kousuyodu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

ne zamn hızımız yükseldi de düşsün :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

ben ttnet "8mbit'e kadar, kotasız" internet kullanıyorum, yıllardır hiç hızım düşmedi. modem arayüzünde önceden 8192  kbps yazıyordu fakat şu anda şöyle yazıyor (kendiliğinden oldu)

ulan bir susar mısın?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

yaklaşık 2 senedir superonline kullanıyorum. ondan öncesinde ttnet 8 mbps e kadar kullanıyordum. ttnet kullanırken benımde hızım dusmuyordu hic.

hatta 900 kb indiriyordum. o zamanlar da aylık 100 gb kadar download yapardım. benimkini de düşürmezlerdi. aynı şekilde super online de 15 gün öncesine kadar hiç düşürmedi.

fakat bu son zamanlarda adil kullanım koşulu adlı yürürlük devreye girmiş. öncesinden varmış ama uygulanmıyormuş adamın dediğine göre.

vel hasılı kelam birşeyler değişiyor artık.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

geçen ay upload + download 1.1tb idi, ama hızım düşmedi, düşerse gider aboneligimi iptal ederim bu kadar net.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Kotam 100 GB'tı geçti ttnette ilk ayım

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

glaurung bunu yazdı:

geçen ay upload + download 1.1tb idi, ama hızım düşmedi, düşerse gider aboneligimi iptal ederim bu kadar net.

hocam iptal edip ne tür bi çözüm yoluna gitmeyi düşünüyorsun ? benimde canım sıkıldı bu duruma. bir kaç defa telefonda sövdüm, aslında rahatlatıcı oluyor.

Toplam Hit: 2734 Toplam Mesaj: 18