folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 100 GB Download Yaptım Hızım Düşmedi Diye Sevinmeyin

100 GB Download Yaptım Hızım Düşmedi Diye Sevinmeyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

glaurung bunu yazdı:

geçen ay upload + download 1.1tb idi, ama hızım düşmedi, düşerse gider aboneligimi iptal ederim bu kadar net.

hocam iptal edip ne tür bi çözüm yoluna gitmeyi düşünüyorsun ? benimde canım sıkıldı bu duruma. bir kaç defa telefonda sövdüm, aslında rahatlatıcı oluyor.

ttnetden çok kazık yedim, superonlinedan da yersem napıcam gider 3gb kotalı paket alırım hiç bişi de download etmem, 100gbdownload için fazladan 30 lira vermem

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

20 mbps kullanıyorum bende , 49 liralık tarifeyi mi kullanıyosun hocam ?

49 liralık tarifenin kotası 25 gb'a tekabül ediyor , çünkü 100 gb olan 59 lira falan fakat 2 aydır 25 gb ı aşıyorum hızımda bir düşme söz konusu değil, faturamda 2 aydır 8 küsür lira geliyor. müşteri hizmetlerinide aramak istemiyorum farkında değillerse uyandırmamak açısından :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Remus bunu yazdı:

49 liralık tarifenin kotası 25 gb'a tekabül ediyor , çünkü 100 gb olan 59 lira falan fakat 2 aydır 25 gb ı aşıyorum hızımda bir düşme söz konusu değil, faturamda 2 aydır 8 küsür lira geliyor. müşteri hizmetlerinide aramak istemiyorum farkında değillerse uyandırmamak açısından :)

hocam 49 liralık tarifeyi kullanıyorum. bir kaç gündür adamlarla muhattap oluyorum, 100 gb ı aşarsan 1 mbps e düşürürüz diyorlar. yani 25 gb değil kota. yanlışın var.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

Remus bunu yazdı:

hocam 49 liralık tarifeyi kullanıyorum. bir kaç gündür adamlarla muhattap oluyorum, 100 gb ı aşarsan 1 mbps e düşürürüz diyorlar. yani 25 gb değil kota. yanlışın var.

http://superonline.net/bireysel/kampanyalar/keyfini_katla_24ay_taahutlu.aspx

'fibersever'e aboneyiz ve hız alanı 25 gb olan görünüyor , sabit numara taşıması yok sadece 24 aylık bir taahhüt var , ilk 3 ay 10 lira diğer aylar sabit fiyat 49 lira.. durum bu degilmidir ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

edit:  hız alanı adil kullanım kotasını ifade ediyor hocam haberin olsun kampanya şartlarını okudum , 100 gb degil 25 gb adil kullanım kotan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

macaristandayım.60 la cekior fiberoptik.ayda 16 tl veriyorum sınırsız.bilmem ne kadar download yapınca hız kesme durumuda yok.sieyim tr deki interneti..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

öyle yada böyle, sonuç bu işte :)

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 2736 Toplam Mesaj: 18