100 GB Download Yaptım Hızım Düşmedi Diye Sevinmeyin
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
glaurung bunu yazdı:
geçen ay upload + download 1.1tb idi, ama hızım düşmedi, düşerse gider aboneligimi iptal ederim bu kadar net.
-----------------------------hocam iptal edip ne tür bi çözüm yoluna gitmeyi düşünüyorsun ? benimde canım sıkıldı bu duruma. bir kaç defa telefonda sövdüm, aslında rahatlatıcı oluyor.
-----------------------------ttnetden çok kazık yedim, superonlinedan da yersem napıcam gider 3gb kotalı paket alırım hiç bişi de download etmem, 100gbdownload için fazladan 30 lira vermem
-
20 mbps kullanıyorum bende , 49 liralık tarifeyi mi kullanıyosun hocam ?
49 liralık tarifenin kotası 25 gb'a tekabül ediyor , çünkü 100 gb olan 59 lira falan fakat 2 aydır 25 gb ı aşıyorum hızımda bir düşme söz konusu değil, faturamda 2 aydır 8 küsür lira geliyor. müşteri hizmetlerinide aramak istemiyorum farkında değillerse uyandırmamak açısından :)
-
Remus bunu yazdı:
49 liralık tarifenin kotası 25 gb'a tekabül ediyor , çünkü 100 gb olan 59 lira falan fakat 2 aydır 25 gb ı aşıyorum hızımda bir düşme söz konusu değil, faturamda 2 aydır 8 küsür lira geliyor. müşteri hizmetlerinide aramak istemiyorum farkında değillerse uyandırmamak açısından :)
-----------------------------hocam 49 liralık tarifeyi kullanıyorum. bir kaç gündür adamlarla muhattap oluyorum, 100 gb ı aşarsan 1 mbps e düşürürüz diyorlar. yani 25 gb değil kota. yanlışın var.
-
Gharzvog bunu yazdı:
Remus bunu yazdı:
-----------------------------hocam 49 liralık tarifeyi kullanıyorum. bir kaç gündür adamlarla muhattap oluyorum, 100 gb ı aşarsan 1 mbps e düşürürüz diyorlar. yani 25 gb değil kota. yanlışın var.
-----------------------------http://superonline.net/bireysel/kampanyalar/keyfini_katla_24ay_taahutlu.aspx
'fibersever'e aboneyiz ve hız alanı 25 gb olan görünüyor , sabit numara taşıması yok sadece 24 aylık bir taahhüt var , ilk 3 ay 10 lira diğer aylar sabit fiyat 49 lira.. durum bu degilmidir ?
-
edit: hız alanı adil kullanım kotasını ifade ediyor hocam haberin olsun kampanya şartlarını okudum , 100 gb degil 25 gb adil kullanım kotan.
-
macaristandayım.60 la cekior fiberoptik.ayda 16 tl veriyorum sınırsız.bilmem ne kadar download yapınca hız kesme durumuda yok.sieyim tr deki interneti..
-
öyle yada böyle, sonuç bu işte :)