100 Megabit'e Kadar Fiber İnternet 90 TL
-
Benim şansımamı bilmiyorum ama 1 hafta ya çekti ya çekmedi bilgiler sms ile geldi kullanmaya başladım hattım hazırdı daha önceden bu arada adsl için akk 60 gb olmuş
-
Adil kullanım kotası olmayan 25 Megabit :
https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi
-
Temmuzda bitiyor taahütüm fibere geçmeye düşünüyorum da alt yapının olup olmadığının gösteren bir site yada harita vs gibi bir yer varmı illa telefon edip mi öğreneceğiz
-
SeRDaR bunu yazdı
Temmuzda bitiyor taahütüm fibere geçmeye düşünüyorum da alt yapının olup olmadığının gösteren bir site yada harita vs gibi bir yer varmı illa telefon edip mi öğreneceğiz
https://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/Sayfalar/TTNET-Fiber-Nerede.aspx
Apartman girislerinde superonline kutusuda oluyo zaten. SO her yerde var nerdeyse ttnet gibi degiller alt yapi konusunda fiberde.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
https://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/Sayfalar/TTNET-Fiber-Nerede.aspx
Apartman girislerinde superonline kutusuda oluyo zaten. SO her yerde var nerdeyse ttnet gibi degiller alt yapi konusunda fiberde.
Malesef yokmuş sürünmeye devam anlayacağınız
uydu nete bakacağım bir de -
3 ay önce ttnetten fiber istedim yok dediler süperonlinedada yokmuş şimdi vodafonala görüştüm adamlar 50 mb e kadar verebilir efendim dediler tahatüt bozarsanızda 120 tl sini biz karşılarız diyorlar. türk telekomu aradım efendim 66.6 mb e kadar destek veriyor sizin orası dediler acaba vodafonedan mı alsam turk telekomdan mı karar veremedim 100 gb akk olan 35 mb internete modem dahil 68 tl dediler aylık
-
sokucam akk sine ya, ne lan bu yeter da !
ya şu ülkede birşey yapalımda, sorunsuz sıkıntısız olsun bırşeyi de düşünmek zorunda kalmayalım arkadaş ..
-
furkiak bunu yazdı
3 ay önce ttnetten fiber istedim yok dediler süperonlinedada yokmuş şimdi vodafonala görüştüm adamlar 50 mb e kadar verebilir efendim dediler tahatüt bozarsanızda 120 tl sini biz karşılarız diyorlar. türk telekomu aradım efendim 66.6 mb e kadar destek veriyor sizin orası dediler acaba vodafonedan mı alsam turk telekomdan mı karar veremedim 100 gb akk olan 35 mb internete modem dahil 68 tl dediler aylık
Hocam TTNET beni telefonda sikertti, 68 liraya yalın internet ücreti dahil mi, emin olmak lazım. Vodafone'da dahil.
TTNET veya diğer ISP'lerden satış için dış arama yapan call center veya bayiler belirli paketleri satmaya uğraşıyor. Kontrol etmeyi bilmiyorlar veya binada saha dolabı olsa bile altyapınız desteklemiyor diyebiliyorlar.
-
cenk88 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Hocam ttnetin kendi abonelerine 16 mbps verdiği yerde sürekli bağlantı kopup duruyordu. Santrale uzaksiniz vs diye gecistirip durdular.
Superonline-Tellcoma geçtim, aynı hat yer mekan aynı son hız alıyorum. O nasıl oluyor ?
Geçiş yaparken hattının bağlı olduğu port değişiyor. Eski portta sıkıntı varsa veya yeni bağlantı daha yakındaki saha dolabı üzerinden verildiyse hat kalitesi yükselir.
-
akk amk, 24 mbit kullanıyoz sözde, ilk 10 gün 24 sonrası 3. s.çayım böyle düzene