folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 100 Megabit'e Kadar Fiber İnternet 90 TL

100 Megabit'e Kadar Fiber İnternet 90 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plusmira
    plusmira's avatar
    Erkek

Benim şansımamı bilmiyorum ama 1 hafta ya çekti ya çekmedi bilgiler sms ile geldi kullanmaya başladım hattım hazırdı daha önceden  bu arada adsl için akk 60 gb olmuş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adil kullanım kotası olmayan 25 Megabit :

https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Temmuzda bitiyor taahütüm fibere geçmeye düşünüyorum da alt yapının olup olmadığının gösteren bir site yada harita vs gibi bir yer varmı illa telefon edip mi öğreneceğiz 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Temmuzda bitiyor taahütüm fibere geçmeye düşünüyorum da alt yapının olup olmadığının gösteren bir site yada harita vs gibi bir yer varmı illa telefon edip mi öğreneceğiz 

https://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/Sayfalar/TTNET-Fiber-Nerede.aspx

Apartman girislerinde superonline kutusuda oluyo zaten. SO her yerde var nerdeyse ttnet gibi degiller alt yapi konusunda fiberde.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

https://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/Sayfalar/TTNET-Fiber-Nerede.aspx

Apartman girislerinde superonline kutusuda oluyo zaten. SO her yerde var nerdeyse ttnet gibi degiller alt yapi konusunda fiberde.

Malesef yokmuş sürünmeye devam anlayacağınız 

uydu nete bakacağım bir de 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

3 ay önce ttnetten fiber istedim yok dediler süperonlinedada yokmuş şimdi vodafonala görüştüm adamlar 50 mb e kadar verebilir efendim dediler tahatüt bozarsanızda 120 tl sini biz karşılarız diyorlar. türk telekomu aradım efendim 66.6 mb e kadar destek veriyor sizin orası dediler acaba vodafonedan mı alsam turk telekomdan mı karar veremedim 100 gb akk olan 35 mb internete modem dahil 68 tl dediler aylık 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

sokucam akk sine ya, ne lan bu yeter da !

ya şu ülkede birşey yapalımda, sorunsuz sıkıntısız olsun bırşeyi de düşünmek zorunda kalmayalım arkadaş ..

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

3 ay önce ttnetten fiber istedim yok dediler süperonlinedada yokmuş şimdi vodafonala görüştüm adamlar 50 mb e kadar verebilir efendim dediler tahatüt bozarsanızda 120 tl sini biz karşılarız diyorlar. türk telekomu aradım efendim 66.6 mb e kadar destek veriyor sizin orası dediler acaba vodafonedan mı alsam turk telekomdan mı karar veremedim 100 gb akk olan 35 mb internete modem dahil 68 tl dediler aylık 

Hocam TTNET beni telefonda sikertti, 68 liraya yalın internet ücreti dahil mi, emin olmak lazım. Vodafone'da dahil.

TTNET veya diğer ISP'lerden satış için dış arama yapan call center veya bayiler belirli paketleri satmaya uğraşıyor. Kontrol etmeyi bilmiyorlar veya binada saha dolabı olsa bile altyapınız desteklemiyor diyebiliyorlar.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    cenk88 bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hoca alt yapı olmadıktan sonra 

fiber = 1 tl olsun 

ne fayda alamıyoruz ki ? 

adsl i  bile 16mbps a kadar yaptı adamlar 3 mbps zor veriyorlar. 

Hocam ttnetin kendi abonelerine 16 mbps verdiği yerde sürekli bağlantı kopup duruyordu. Santrale uzaksiniz vs diye gecistirip durdular.

Superonline-Tellcoma geçtim, aynı hat yer mekan aynı son hız alıyorum. O nasıl oluyor ?

Geçiş yaparken hattının bağlı olduğu port değişiyor. Eski portta sıkıntı varsa veya yeni bağlantı daha yakındaki saha dolabı üzerinden verildiyse hat kalitesi yükselir.

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

akk amk, 24 mbit kullanıyoz sözde, ilk 10 gün 24 sonrası 3. s.çayım böyle düzene

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 3659 Toplam Mesaj: 22
vodafonenet vodafone fiber adsl