folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 100 Megabit'e Kadar Fiber İnternet 90 TL

100 Megabit'e Kadar Fiber İnternet 90 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

3 ay önce ttnetten fiber istedim yok dediler süperonlinedada yokmuş şimdi vodafonala görüştüm adamlar 50 mb e kadar verebilir efendim dediler tahatüt bozarsanızda 120 tl sini biz karşılarız diyorlar. türk telekomu aradım efendim 66.6 mb e kadar destek veriyor sizin orası dediler acaba vodafonedan mı alsam turk telekomdan mı karar veremedim 100 gb akk olan 35 mb internete modem dahil 68 tl dediler aylık 

Hocam TTNET beni telefonda sikertti, 68 liraya yalın internet ücreti dahil mi, emin olmak lazım. Vodafone'da dahil.

TTNET veya diğer ISP'lerden satış için dış arama yapan call center veya bayiler belirli paketleri satmaya uğraşıyor. Kontrol etmeyi bilmiyorlar veya binada saha dolabı olsa bile altyapınız desteklemiyor diyebiliyorlar.

yarın en iyisi bi ttnet birde vodafone gideyim ben. birde hocam merak ettiğim birşey var tahattüt bozma bedelinin 120 tl sini karşılıyoruz diyorlar bu nasıl oluyor

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
Toplam Hit: 3660 Toplam Mesaj: 22
vodafonenet vodafone fiber adsl