10000 Lira Sermaye İle Bilişim Firması Açıcam
-
hacılar kosgeb sayesinde yakın bir zamanda , 1,5-2 ay gibi bir sürede bilişim firması açıcam, sermaye 10000 lira olucak, kafamda yapacaklarımı sıralarsam
Arama motoru optimizasyonu hizmeti
Web tasarım
Ama asıl yapmak istediğim web projelerim var onları hayata geçirmek istiyorum.Bilgim fazla yok plandıgım su , bir coder bulup kodlatmak bense sosyal medya agı ve optimizasyonunu yapıcam.
Sizden istegim bana ne tavsiyesi verirsiniz.Birde php coder ne kadar para ister.
-
hocam bence sermayenle baska bir işe gir sen işi bilmiyosan codera bağımlı olursun şeyinde gezdirir seni tabi adamın sütüne bağlıda yinede kafanı bozduğunda yürü git lan diyemezsin...
ps3 kafe açabilirsin bak arkadas açtı geçende sper iş yapıyo tabi kesinlikle açıcağın yere bağlı
-
hacım meslek makine mühendisliği, biraz biraz php den anlarım, hocam, yönetemeyeceğim adamı seçmek istemem, tercihim yetenekli 2 yıllık programcı olursa falan iyi olur, kac para vermem gerekir, bir codera , saglamı ne isterr, piyasası nedir.
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
hacım meslek makine mühendisliği, biraz biraz php den anlarım, hocam, yönetemeyeceğim adamı seçmek istemem, tercihim yetenekli 2 yıllık programcı olursa falan iyi olur, kac para vermem gerekir, bir codera , saglamı ne isterr, piyasası nedir.
-----------------------------ciddi projeler alıcaksan 2-2.5 k yı gözden çıkar
edit: java çalış bence farkın olsun
-
lalada bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
-----------------------------ciddi projeler alıcaksan 2-2.5 k yı gözden çıkar
edit: java çalış bence farkın olsun
-----------------------------kosgeb de şöyle bir olay var ben eger kalifiye eleman alırsam paranın yüzde 80 nini kosgeb vercek, mesela 2000 lira mı ben 400 lira vermiş olcam adama :)
-
Dostum merakımı mazur gör, yanlış anlama. Kendi mesleğini neden yapmıyorsun???
-
şimdi hocam 6. sınıf makine mühendisi ögrencisyim, okul bitecek ama 2 tane dersim var birinden 5 aldım birindenn 20 aldım, hocalar vermezse, okul bir sene daha uzucak, eger uzamassada askerlik var, nerden baksan 12 aralıga kadar bayagı zaman var, ben yine mühendis olucam kpss ye gircem , olur olmaz, bu firma işi ise , hem kosgeb var arkamda, hemde seo işinde iyiyim, sitem seo kelimesinde ilk sayfa görüyor, zaten hali hazırda seo müşterilerim var, bana büyük balıklar lazım, onlara firma olmadan gidemezdim, bu kosgeb destekli firma işi tam bana lazım olandı. 10000 lira hibe 70000 lira sıfır faizli 3 yılda geri ödemeli kredi veriyorlar.Sen olsan kacırırmıydın , üstelik projelerim var
-
.net düşünürsen bi tıkırdat, maaş olayıda çalışma şartlarına göre
ofis mi açacaksın ? yoksa internet üzerinden mi çalışıcaksın ?
-
Bende makine mühendisliği 1. sınıfım,pazartesi finaller başlıyor hiç çalışmadım,bide senn 6.senede hla bitirememiş olman iyice kararttı içimi.Bitmez bu zonguldak yolculuğu amk:(
-
SharpShooter bunu yazdı:
.net düşünürsen bi tıkırdat, maaş olayıda çalışma şartlarına göre
ofis mi açacaksın ? yoksa internet üzerinden mi çalışıcaksın ?
-----------------------------20-30 metrekare bir dükkan 2 masa 2 laptop,
bana firma lazım, php istememin sebebi biraz anlıyor olmam, ofis bursada olucak, niyetim ciddi web projeleri yapmam, tabi ciddi olabilmesi için saglam para olması gerek, baslanguıc sermayem 10000 lira olucak, ek gelirler olarak servercılık, seo, web tasarım şuanlık öle, alıcagım elemansa, web projeme baslıcak, onun işi gücü o olcak.
-
anladım hocam, umarım bulursun istediğin elemanı :)
şimdiden hayırlı olsun