folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 10000 Lira Sermaye İle Bilişim Firması Açıcam

10000 Lira Sermaye İle Bilişim Firması Açıcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende makine mühendisliği 1. sınıfım,pazartesi finaller başlıyor hiç çalışmadım,bide senn 6.senede hla bitirememiş olman iyice kararttı içimi.Bitmez bu zonguldak yolculuğu amk:(

oha zkulu, hacı görmuyon mu bende çalısmadım, umudu buna baglıyoruz :)

@sharpshooter

tesekkurler hacım, hayal gibi olabilir ama ileride masaustu prolarada el atasım var.SAnırım sen o işten anlıyorsun :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet ama uzun zamandır hiç windows projesi geliştirmedim,artık tamamen web üzerine çalışıyorum :)

asp.net

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

evet ama uzun zamandır hiç windows projesi geliştirmedim,artık tamamen web üzerine çalışıyorum :)

asp.net

para webde :) sahibinden.comda 140 kişi çalısıyor, ve adamlar hesaplamıslar, içerde dönen ticaret minumum 9 milyar dolar , ben gecen ay fabrikadan ayrıldım, çalısıyordum, 140 kişi çalısıyordu fabrikada kac yıldır anca o hale geldi, bir sürü sıkıntı falan, adamlar bir web sitesi, bir pazarlama stratejisi, işi götürdü.

Ek olarka webrazzi.tv var, orda videolar var, web üzerine iş yapanları tanıtıyorlar, heyecan ve teşvik verme acısından faydalı olucaktır, bende öyle :)

Toplam Hit: 2434 Toplam Mesaj: 14