100.000 Ytl İçin Son Fırsat
-
şimdi eve bir mektup geldi
Zarf şekil mekil bişi
Reader's Digest yazıyor
diyoki işte
Sayın bilmem ne
çekiliş için 100.000 ytl yi kazanacak en talihli kişi siz seçildiniz bize bilgilerinizi gönderiniz
göndermezseniz kaybedersiniz şu bu
/
şimdi bizim evin adresini nerden biliyorlar?
aklıma ilk fake yoluyla hacklenen zavallılar geldi bizi yiyorlarmı ?
varmı sizede gönderilen bu şekilde bir zarf?
bana biraz gerçekçi geldi milli piyangoyla bağlantısı var -
hocam inanma sosyal mühendislik kullanıyolar.Bilgilerini alıcaklar o bilgiler onlar için çok değrli inanma fiyorm tekrar
-
Aynı zarf aynı şekilde 2-3 gün önce elime ulaştı hoca çekiliş sadece bence. babam gördü sonra yırttı arttı kağıdı.
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
hocam inanma sosyal mühendislik kullanıyolar.Bilgilerini alıcaklar o bilgiler onlar için çok değrli inanma fiyorm tekrar
Yalnız adamlar elde edebileceği bütün bilgileri elde etmiş zaten bunu bize geri yollayın diyor sadece. -
aynı mektuptan 2 defa banada geldi yırtıp attım çöpe.bizim apartmanda 3 kişide digitürk var ve bu 2 kişiyede aynı mektuptan gelmiş.digiturk ten almış olabilirler adresi
-
'bize bilgilerinizi gönderiniz'
de demişler sadece ev adresi var demek ki ellerinde
-
zaten almışlar alacakları bilgiyi en iyisi siz asın kendinizi oda ortasına iyi olur lütfen.
-
benim arkadaşımada geçen hafta öyle birşey gelmişti ilk önce yazıda seçildiniz diyor ve 1 haftadan sonra kuponun aynı şekilde postaya verilecektir diyor posta kutunuzu devamlı kontrol ediniz diyor sonra bilgileri en hızlı gönderen kişi çekilişe falan katılacak diyor. birde o gönderen firmanın sitesi var ve orda milli piyango genel müdürlüğünün tarih ve sayılı izin yazılarıda varmış ama hiç araştırmadım.
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------'bize bilgilerinizi gönderiniz'
de demişler sadece ev adresi var demek ki ellerinde
evet hoca onu anlayamadım.
nerden buldular
Arkiyan @
digitürk yok hocam bizde kablolu tv var ondan olabilitesi düşük gibime geliyor
Cradle-of-filth @
bilgileri göndermeyenlerin kaybettiği söyleniyor x y adlı kişi göndermiş kazanmış oda yazıyor
Emrow @
resmi gibi geldi bana sanırım bişi olmaz ihlas pazarlamaya benziyor
anubisx @
yok hocam kredi kartı numarasını,ev telefonu numarasını ve gizli bilimum numaraları verdireceğimi sanmıyorum :)
horby @
hadü lan
-
o mektuptan bızede geldı ama bende guwenemdım pek yırttım attım
-
siteside bu
http://www.rd.info.tr/
Toplam Hit: 5600 Toplam Mesaj: 25