100.000 Ytl İçin Son Fırsat
-
Ben yolladım, araştırdım bi sorun olmadığını gördüm, yurt dışındaki çok büyük bir firma bankalar aracılığıyla alıolar bilgileri
-
greycells :
••• ≠ • dit :şu konuya National Geographic üyelerine yollamşlar desene içimde kaldı bea
••• ≠ • dit :
banlıyımds
:D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ben yolladım, araştırdım bi sorun olmadığını gördüm, yurt dışındaki çok büyük bir firma bankalar aracılığıyla alıolar bilgileri
-----------------------------
istedikleri bilgiler ne peki
yani kredi kartı numarası bilmem ne numarası babamızın kızlık soyadı gibi durumlar yok sanırım -
ArkiYaN bunu yazdı:
aynı mektuptan 2 defa banada geldi yırtıp attım çöpe.bizim apartmanda 3 kişide digitürk var ve bu 2 kişiyede aynı mektuptan gelmiş.digiturk ten almış olabilirler adresi
aa hoca bizdede digiturk var...
Şimdi bu mektubu alan herkesin var mı digisi -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
ArkiYaN bunu yazdı:
aynı mektuptan 2 defa banada geldi yırtıp attım çöpe.bizim apartmanda 3 kişide digitürk var ve bu 2 kişiyede aynı mektuptan gelmiş.digiturk ten almış olabilirler adresi
aa hoca bizdede digiturk var...
Şimdi bu mektubu alan herkesin var mı digisi
-----------------------------şimdi bizim evdeki tüm faturalar babamın adına gelir.sadece digitürk faturası benim adıma geliyor ve bu gelen mektupda benim adıma gelmişti üstelik aynı günde
apartmandaki diğer 2 digitürk abonesi olan kişilerede aynı mektup geldi.ben buyüzden digitürkten aldıklarını düşündüm adresi
-
hp'im kankam beni de görürsün artıkın :| bi rapid pre isterik :)
şaka bi yana , resmi bi şeye benzior galba lan :| bi gönder istersen.. -
Harbi bide mektubun hz.zeynep ağzıma su döktü havası var.
biri göndermedi evi yandı biri gönderdi zengin oldu tarzı.
forwardlayın hacılar :D -
bizede geldi daha önce gelmiş bizimkiler kodu kaybetmiş : D
daha bugun geldı 3 adımdasınız falan diye .pek inanmadım(:
-
yok ya büyük çekilişe katılın falan..
katılınca 35 liralık atlas da almanız gerekiyor. zorla değil mecburi
-
dayı aynısı bana da geldi 3.final adımında sınız diye önce bilgi zarfı gönderiolar sonra katılım kartı yolluyolar bunları geri onlara postalıosun k.kart no su felan yok kitap felan satıolar ama çekilişe girmek için almak zorunda deilsin sitesindede yazıo zaten ben gönderecem belli mi olur a.q