1000TL'ye Kadar Televizyon Önerisi
-
Arkadaşlar 32", 1920x1080, usb'li ve çok fiyat farkı olmayacaksa 3D'si olan bir televizyon almak istiyorum.
1000TL'ye kadar çıkabilirim ama gereksiz yere çıkmamakta da fayda var.
markadır, resim gösterim hızıdır, lcd'dir, led'dir veya diğer özelliklerin ne gibi artıları eksileri oluyor bilmiyorum.
bilgilendirmelerinize ve önerilerinize açığım.
şunu buldum 970TL: LG 32LA613S Led Tv
iyi midir? alternatif ne düşünülebilir. -
LG 32LA620S modeline yoğunlaştım. ama fiyat biraz pahalı, hepsiburada'da 1179TL
en pazar isimli bir sitede havale ile 1066TL'ye geliyor ama site güvenilir mi bilemedim.
-
muaythaist bunu yazdı
en pazar isimli bir sitede havale ile 1066TL'ye geliyor ama site güvenilir mi bilemedim.
bimeks yada teknosada gördüm smart tv 1250 tl idi lg yada samsung tu 106 ekran sanırım 42'' diyordu bende düşünüyorum
-
hipokondriyak bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
bimeks yada teknosada gördüm smart tv 1250 tl idi lg yada samsung tu 106 ekran sanırım 42'' diyordu bende düşünüyorum
A101 deydi o :) bende bizimkilere bir tane hedieye edem diyorum 1500 e kadar çıkarım tek şart uyduyu taktığımda mal gibi görüntü olmasın.
-
Oyun ve film için ayrıca sd yayın için bakacağınız tv plazma olmalı. Mesela panasonic st50 yada ut50 modeli.
-
muaythaist bunu yazdı
Arkadaşlar 32", 1920x1080, usb'li ve çok fiyat farkı olmayacaksa 3D'si olan bir televizyon almak istiyorum.
1000TL'ye kadar çıkabilirim ama gereksiz yere çıkmamakta da fayda var.
markadır, resim gösterim hızıdır, lcd'dir, led'dir veya diğer özelliklerin ne gibi artıları eksileri oluyor bilmiyorum.
bilgilendirmelerinize ve önerilerinize açığım.
şunu buldum 970TL: LG 32LA613S Led Tv
iyi midir? alternatif ne düşünülebilir.Misafir odasına bundan koydum dekoder derdi yok. Uydu ayarları kolay görüntü çok iyi. Divx oynatıyor. Wimax ve wifi kullanımını denemedim. İnternette hızlı dolaşıyor. Flash hariç tüm video dosyalarını oynatıyor. Ses kalitesi iyi. Youtube facebook entegrasyonu iyi. Ekran çok iyi, bunu alınca samsungdan soğudum.
-
hocalar, "300-400 liraya normal yayın izleyeceğim bişey alsam yeter" den şusu da olsun busu da olsun diye diye 1000TL'lere kadar geldik (:
en son şu modele karar kılar gibi oldum: LG 37LM611s
araştırdığım kadarıyla 2,8 metre gibi bir uzaklıktan seyir için 37" idealmiş.bu 50 hz 100hz 200hz olayını biraz araştırayım dedim, birbiri ile çelişen şeyler söylenmiş, genel kanı satış stratejisi olduğu yönünde, insan gözü o detayı farkedemiyormuş, fiyatı çok arttırıyor. yine de emin olamadığım için 200hz olsun dedim ama tbt'nin bazı diğer tv konularında 400hz'den aşağı olmasın diyen arkadaşlar olması da ayrı bir durum.
en makul 1100TL gibi fiyat ile adı sanı pek duyulmamış sitelerde mevcut. mesela burada: http://www.bedavacim.com.tr/LG-37LM611s-82cm-Ekran-3D-LED-Tv_13663.html?search=37lm611&ref=akakce&v=1.23.7#0
pazar günü olduğu için sanırım yetkili birisine ulaşamadım. yarın bir deneyeceğim.
yarına kadar önerileri bekliyorum, yarın büyük ihtimal aklıma en yatan modele karar kılıp biryerlerden sipariş geçeceğim.
muaythaist tarafından 15/Eyl/13 17:35 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar bana lazım bi led tv ucuzundan. ben kullanmıcam, anamla babam izlicek o yüzden çok cafcaflı özellikler gerekmiyor ama temel olarak görüntüsü piksel piksel olmasın tüplü tv lerdeki gibi net olsun istiyorum o yüzden full hd olması gerekli sanırım. 3d wifi ıvır zıvır özelliklere gerekyok. ancak için uydu alıcısı olursa iyi olur. onun haricinde kendi hoparlörü olsun harici ses bağlayamam. gösterim hızı 100hz yeterli olur sanırım, gözü bozmasın. usb giriş felan olmasa da olur ama olursa da iyi olur :)
var mı tavsiyeleriniz?
-
Teknosa turuncu indirim yakala diyorum başka da bişey demiyorum. Samsung Smart Tv lere de bakmanı şiddetle ve hiddetle tavsiye ederim.
-
hocam şöyle bişi buldum benim işimi görür sanırım bi tek dahili uydu alıcısı yok, o versiyonu da var mıdır acaba araştırmadım gerçi ama, ürün bu;
PHILIPS 32PFL3158H/12 FHD LED LCD TV
http://www.teknosa.com/urunler/110012753/philips-32pfl3158h12-fhd-led-lcd-tv
şu an teknosada indirimli fiyatıyla 799 TL, peşin fiyata 12 taksit imkanıyla.
-
Lg-37LM611S'i en makul fiyata 1020TL olarak bedavacim.com'da bulmuştum, ama adamların stoğu yokmuş olsaydı ikitelli'ye gidip elden alacaktım (güven sorunu yaşayan bir insanım, öyle bir opsiyon olması iyiydi.)
sonra 1150TL'ye burada buldum: http://www.teknomina.com/Lg-37LM611S-3D-Led-Televizyon-4-Adet-Gozluk-Hediyeli,PR-20324.html
adamlar ankara'da, telefon açtım stok teyiti aldım, teşhir ürünü değil di mi falan dedim, velhasıl siparişi geçtim, hayırlısı bakalım, umarım pişman etmezler. denilene göre bugün kargoluyorlarmış, yarın bendeymiş.