101 Sitesinden Yediğim Banı Kaldırmama Yardım Edebilicek Olan Mürid ?
-
hakkarim.net sitesinden ban yedim evde sadece ben girmiyorum ben girsem beklerdim yardım edebilicek arkadaşlar varmı ?
-
çerezleri vs. sil modemi kapat aç yine fayda etmediyse yeni bi hard disk al :)
-
hocam bunun çaresi 3 yoldan geçiyor ;
1 - Site görevlilerine posta (ticket) atıp yanlış bir anlaşılmadan dolayı bu tür şeyler olduğunu söyleyeceksin..
2 - hdd değiştireceksin
3 - hdd seri numarasını değiştirmeye yarayan programlar olduğunu söylüyorlar bu güne kadar bir hayrını görmedim ama bulursan banada haber ver =)
-
yahu kac kere dedik hdd ban diye bir sey yok yok yok yoooook.
-
olm adam hdd'nin seri numarasını nerden görsün yahu :)
-
yorum yaparken bilerek yapın sallamayın hd ban vardır cünkü kendim adminlik yaptım biliyorum arastırın biraz görceksiniz
dostum sana iki teknik söylücem yap btün banların acılır hd internet
Harddisklerde iki tip seri numarası var :
biri volume ****** number diye geçen her formatta değişiyor, kolaylıkla programla da değiştirilebiliyor.
diğeri fabrika seri numarası. Bu her harddiskte unique (tekil) bir numara. Normalde değişmiyor ancak bunuda değiştiren programlar varmış.format at
modemi resetle
sonra cevabını yaz buraya tekrar
-
şehir efsanaleri =))
-
Chass bunu yazdı:
-----------------------------
yorum yaparken bilerek yapın sallamayın hd ban vardır cünkü kendim adminlik yaptım biliyorum arastırın biraz görceksiniz
dostum sana iki teknik söylücem yap btün banların acılır hd internet
Harddisklerde iki tip seri numarası var :
biri volume ****** number diye geçen her formatta değişiyor, kolaylıkla programla da değiştirilebiliyor.
diğeri fabrika seri numarası. Bu her harddiskte unique (tekil) bir numara. Normalde değişmiyor ancak bunuda değiştiren programlar varmış.format at
modemi resetle
sonra cevabını yaz buraya tekrar
bunca sene site yönettik site yaptık sitemiz oldu anasını satiim bi vbulletinde bi wordpresste bile yok nerden çıkarıyosunuz bunu anlamıyorum :/ -
hdd ban nedir Allah aşkına saçmalamayın
-
tolgasen bunu yazdı:
bunca sene site yönettik site yaptık sitemiz oldu anasını satiim bi vbulletinde bi wordpresste bile yok nerden çıkarıyosunuz bunu anlamıyorum :/
-----------------------------Hocam ben de senin gibi diodum ama.. Bu oyunların çoğu java veya ActiveX ile çalışıyor, yani sanırım böyle bişi mümkün...
-
java direk bilgisayara yüklendiğine göre , hdd seri numarasını da görebilir. bence mümkün.