folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 101 Sitesinden Yediğim Banı Kaldırmama Yardım Edebilicek Olan Mürid ?

101 Sitesinden Yediğim Banı Kaldırmama Yardım Edebilicek Olan Mürid ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Hakkarim.net sitesi niçke göre ve bilgisayarım mac numarasına göre ban atar niçki degişerek sisteme giriş yapabilirsin eger mac numarasına ban yedinse mac numarasını degişip farklı niçkle giriş yaparsın

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Chass bunu yazdı:
    -----------------------------

yorum yaparken bilerek yapın sallamayın hd ban vardır cünkü kendim adminlik yaptım biliyorum arastırın biraz görceksiniz

dostum sana iki teknik söylücem yap btün banların acılır hd internet

Harddisklerde iki tip seri numarası var :

biri volume ****** number diye geçen her formatta değişiyor, kolaylıkla programla da değiştirilebiliyor.

diğeri fabrika seri numarası. Bu her harddiskte unique (tekil) bir numara. Normalde değişmiyor ancak bunuda değiştiren programlar varmış.

format at

modemi resetle

sonra cevabını yaz buraya tekrar

fotmat atınca banın kalktığını biliyorum ama format atmadan yarayan program vs var. hdd ban atılmaz diyen arkadaş varsa girsin kfr etsin banını alsın görüşürüz . bu konuda geyik yapmaya çalışan adamın. ....ta ... anlaşılmıştır.

Entel hocam dediğini yapıcam ilgilenen arkadaslara teşekkür ederim.

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hdd ban diye demek istediğiniz şey SID ise böyle birşey var.

Fakat adamın hdd sid sini görebilmesi için 3. party bir uygulamaya ihtiyaç duyacağı kesin yada siz java tarzı bir uygulamayı kabul etmiş olmalısınız.

Sid domain ortamında klon makinanın bu ortama alınmaması için gerekli olan güvenlik uygulamasıdır.

(Ek: Birçok programın klon kontrolü de sid ile yapılır.)

SID kolaylıkla değiştirebilinir.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

vay m.k kimse mac Adresine ban yemiştir diyen cıkmamış bari bende diyeyimde biraz kurcalayın kafanızı Ethernet kartınızı deiştirin :)) en basit cozum ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

vay m.k kimse mac Adresine ban yemiştir diyen cıkmamış bari bende diyeyimde biraz kurcalayın kafanızı Ethernet kartınızı deiştirin :)) en basit cozum ..

değiştirmeye gerek yok programı var olmadı.

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bios pilinin çıkartılıp 15 sn bekledikten sonra tekrar geri takıldıktan sonra mac banın kalktığını söyleyen bir yazı okumuştum deneyin isterseniz camfrog da da mac ban sistemi varmış bunu yapıyorlarmış.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

SMAC MAC Address Changer v2.0.5 Professional

http://rapidshare.com/files/94790570/5MAC.M4C.Aclclre55.Chan9er.Pro.v2.o.S.rar

Code:
    şunu indir mac adresini değiştirip dene bir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://uploading.com/files/WR07NIDF/5MAC.M4C.Aclclre55.Chan9er.Pro.v2.o.S.rar.html

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

tolgasen bunu yazdı:

bunca sene site yönettik site yaptık sitemiz oldu anasını satiim bi vbulletinde bi wordpresste bile yok nerden çıkarıyosunuz bunu anlamıyorum :/

Hocam ben de senin gibi diodum ama.. Bu oyunların çoğu java veya ActiveX ile çalışıyor, yani sanırım böyle bişi mümkün...

activex çalışması için soruyor hocam javada kurulu değilse pcde mümkün değil

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

tolgasen bunu yazdı:

bunca sene site yönettik site yaptık sitemiz oldu anasını satiim bi vbulletinde bi wordpresste bile yok nerden çıkarıyosunuz bunu anlamıyorum :/

Hocam ben de senin gibi diodum ama.. Bu oyunların çoğu java veya ActiveX ile çalışıyor, yani sanırım böyle bişi mümkün...

activex çalışması için soruyor hocam javada kurulu değilse pcde mümkün değil

Hocam adam 101 den ban yedim dio.. Java tabanlı online oyun oynuyo zaten... :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 3680 Toplam Mesaj: 22