folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 1080P Çözünürlükte Donma Problemi

1080P Çözünürlükte Donma Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar 

benim 1080p filmlerle aram pek iyi değil 720p filmlerde sorun yok ama 1080p açtığım zaman donmalar ve doğal olarak senkron sorunu yaşıyorum, ekran kartım asus 9600gt 512mb 256bit sorunsuzca kaldırması gerekmezmi yada başka bir donanımdan dolayımı böyle yapıyor acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

işlemciden kaynaklanıyor olabilir mi?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    karaconda bunu yazdı:
    -----------------------------

işlemciden kaynaklanıyor olabilir mi?

-----------------------------
    pentium d 3.0  

olabilirmi ? 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

kullandığın oynatıcıyla alakalı olablir bnmde başıma geldi. bazı filmler media palyer klaskte veya başka programlarda takılıodu ama bazı oynatıcılarda takılmıodu başka oynatıcılarla denemediysen dene derim gom . bs blayer vlc player filn dene bi

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Büyük ihtimal player kaynaklı. GOM kullanıp dene bi de...

Solak Cerrah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek

işlemcin zayıf kalıyor ondan donma var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

benim celeron bile kaldırıo adamın 3.0 işlmcisi var kaldırır bikere ama dedğim gibi playerla alakalı aynısı bndede olmştu

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    media player classic ve media player11 ile denedim donma yapıyor birde dediğiniz gibi gom felan kurayım bakalım değişme olucakmı herkese teşekkür ederim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

hacı aynı sorun bendede vardı hatta konu da açmıştım burda :D çözümü, xp ye dönerek ve klite codec kurarak çözmüştüm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

dostum olayın sebebini sana bildiğim tarafından anlatmaya çalışıyım.2 sebep olabilir

1-Oynatıcı programdan

2-işlemciden

işlemcinin sebebi ise şu;1080p lik filmler yapılış amacı yüksek çözünürlük olduğundan 24' altı monitörlerde gösterim zorluğu yaşatır.Makinede onu oynatabilmek için işlemciyle onu sıkıştırmaya çalışır.yani normal çözünürlüğü 1920x1080 olan filmi 720p gibi çalıştırmaya çalışır.Tek çekirdekse kasar makinayı.bende 22' monitör var alırken biraz araştırma yapmıştım.umarım doğrudur bildiklerim :D

Almanya Fatihi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Aha oldu ya media playerin eski sürümü vardı tüm codecleri kaldırdım media playerin son sürümünü kurdum donmuyor şu an süper ya arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 

Toplam Hit: 5040 Toplam Mesaj: 22